Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS elfogadási tesztelési szolgáltatásai biztosítják a pénzügyi, vagy a kihelyezési mérési rendszereket, amelyek megfelelnek a funkcionális tervezési előírásoknak, mielőtt az használatba kerül.

Ezen tesztelés elvégezhető:

  • A gyártás helyén (gyári átvételi tesztelés), vagy
  • ha a berendezés a telephelyen beüzemelésre kerül (telephelyi átvételi vizsgálat)

Miért kell átvételi vizsgálatot végezni?

Az átvételi vizsgálat lehetőséget teremt az ellentmondások azonosítására, az ügyfél követelményei, és amérési rendszer között, mielőtt az aktívan használatra kerül. Az ellentmondások azonosítása ebben a fázisban azt jelnti, hogy azok kisebb költséggel, és kevesebb szétszedéssel javíthatóak, mintha a rendszer egyszer már felállításra, és működtetésre került.

Továbbá végezzük meglévő elfogadási tesztek felülvizsgálati folyamatait, vagy új gyári, és tleephely elfogadási tesztet biztosítunk, hogy az új rendszer megfeleljen a szükséges kritériumoknak, a tervezés, és a funkcionalítás minden szempontjából.

Miért az SGS?

Az SGS-nél büszkék vagyunk magunkra, és a régóta meglévő hírnevünkre a sérthetetlenségi, és a magas fokú szakértelmünkre. Továbbá mi jól ismertek vagyunk, mint teljesen függetlenek, a berendezés gyártóktól, vagy az ügynökségi szerződésektől. A szakképzett, tapasztalt személyzetünkkel képesek vagyunk elfogadási teszteket végezni Észak Amerikában, Európában, a Közel Keleten, és Dél-Kelet Ázsiában, továbbá a páratlan szakértői tanácsainkat kínáljuk, akárhol is legyen szüksége rá.

Tudjon meg többet arról, hogy miért az SGS az ideális partner az elfogadás tesztelésiben a pénzügyi és a kihelyezési mérési rendszerekhez.