Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Amikor az olaj és a gáz kitermelők megosztják a gyártást, és a szállítást, akkor követelményként jelentkezik a hálózati szénhidrogének elosztása a megosztó jelentkezők között.

Az SGS a kiosztási rendszer fejlesztés élvonalába tartozik, beépített egynleteket kínál az állapot számításokhoz, érzékenységi elemzést, veszteség felfedést és statisztikai elemző csomagokat. Erre a kihelyezésre a megállapodás szerinti kihelyezési folyamatokkal kerül sor, és tipikusan a szénhidrogének minőségén, és mennnyiségén alapulnak, (plussz víz, és további szennyezők) a közös létesítmények hozzáadásával. A szénhidrogének mennyiségi jelentése használható a jogdíjak, az utánna fizetendő adók vagy a különböző mezők termelékenységének kiszámítására. Ezt gyakran a kihelyezés mérésének nevezik, amelyre a dinamikus mérések során kerül sor.

Átfogó körű szolgáltatások

Az SGS a szénhidrogén elosztási szolgáltatáso széles körét biztosítja, beleértve:

  • A megállapodás fejlesztését
  • Elosztás modellezését
  • Expozíció elemzését
  • Harmadik-féllel való kapcsolattartást

Biztosítjuk, hogy a felhasználóink adatai pontosak, időben kerülnek jelentésre és független harmadik fél által kerültek minősítésre. Továbba, az SGS mind a partnereinek, mind pedig a szabályozó testületeknek biztosítja, hogy az összes méréssel, és bevétellel kapcsolatos kérdés professzonális módon lett kezelve.

Akár felügyeleti szállítás mérésre, akár kihelyező mérőberendezésre van szükség, figyelembe kell venni az egy projekthez bejegyzett pénzt, bármely túl, vagy alul mérés, jelentős veszteséget jelenthet, vagy felveti a kezelő felelősségét. Hívjon minket, hogy megtudjon többet ay SGS szénhidrogén kihelyező szolgáltatásairól.