Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS műszaki megoldásokat, támogatást és tanácsadást kínál, lefedve az összes fajtájú mérési rendszert, valamint az Ön összes mérését és kihelyezési szükségleteit.

Segítünk önnek kiépíteni a stratégiáját, az ön jogszabályi követelményeinek megfelelően, és alkalmazva a legjobb gyártási gyakorlatokat maximalizálva a hozamokat és a profitokat.

Az SGS mérési, tervezési, kiválasztási és ellenőrzési szolgáltatásokat biztosít az olaj, gáz és kondenzátum mérési rendszerekhez. A mérés bizonytalansági tanulmányok optimalizálják a műveleteket, és biztosítják az ellenőrzést, hogy a mérési rendszerek a különleges szabványok szerint kerültek megtervezésre, és kivitelezésre, valamint hogy a célnak megfelelnek.

Támogathatjuk önt, a széles körű méréseinkkel, berendezés kalibrálásunkkal és tesztelésünkkel, beleértve a szénhidrogén kihelyezést, a mérési műveletek támogatását, és az emisszió mérést, lehetővé téve önnek, hogy hasznot szerezzen a javított finomítási műveletek azonnali megtakarítása által.

Az SGS mérési képzési kurzusokat kínál, felölelve az összes szintű szaktudást. Olvasson tovább, vagy lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtudjon többet a mérés, mérési és kihelyezési szolgáltatásainkról.