Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Csövezett fúrólyuk szolgáltatások az SGS-től – növelje kútjának termelékenységét a fúrástól az átadásig.

A kutak karbantartást és megfigyelést igényelnek ahhoz, hogy termelékenyek maradjanak hasznos élettartamuk során. Csövezett fúrólyukakkal kapcsolatos szolgáltatásaink lehetővé teszik az Ön számára, hogy elvégezze az alapvető karbantartási műveleteket, és segítenek megszerezni a kritikus igazgatási döntések megtételéhez szükséges adatokat.

Független szállítási wireline szolgáltatásaink kényelmesek, költséghatékonyak és rugalmasak. Szolgáltatásaink lefedik a kutak teljes élettartamát, az összeszerelési műveletektől kezdve a termelésen át a leállításig.

Mechanikai slickline szolgáltatásokat kínálunk alapvető kútintervenciós alkalmazásokhoz, valamint fejlett technológiájú elektromos wireline szolgáltatásokat az adatgyűjtéshez és egyéb létfontosságú feladatokhoz. A hagyományos, egyetlen célra használható egységek mellett modulokra bontott és kettős felhasználású slickline/elektromos wireline kombinált egységekkel szolgálunk a fokozott rugalmasság és a csökkentett ökolábnyom érdekében.

Mivel kiterjedt tapasztalattal rendelkezünk a távoli és mostoha környezeti körülmények közötti működés területén, valamint széleskörű beszállítói hálózathoz van hozzáférésünk, felszerelésünket az Ön speciális követelményeinek megfelelően alakíthatjuk és a leghatékonyabb megoldást nyújthatjuk az Ön számára. Házon belüli és harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokat kínálunk, amelyek illenek az Ön projektjéhez és kívánalmaihoz.

Több mint 20 éves tapasztalatunk van a partközeli műveletekben, csövezett fúrólyuk szolgáltatások nyújtásában az olaj- és gázipar számára Ausztráliában és az Ázsia-Csendes óceáni térségben, újabban pedig már hét országban működünk. Segítséget nyújtunk a kutak összeszerelésében, az integrálásukban, a termelésben, az intervencióban és a leállításban.

Az olaj- és gázszolgáltatások világvezetőjeként megfelelő forrásokkal és szakértelemmel rendelkezünk, hogy segítsünk Önnek a kutat olyan termelékenyebbé tenni, amennyire lehetséges.

Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet a csövezett fúrólyuk szolgáltatásainkról!