Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az olaj- és gázipari ellátási láncban résztvevő szervezeteknek meg kell valósítaniuk az ISO/TS 29001 minőségirányítási rendszer szabvány követelményeit. Egy biztonság szempontjából kritikus iparágban termékei és szolgáltatásai minőségének az ISO/TS 29001 szabvány szerinti független tanúsítása jól szemlélteti az ügyfelek és az egyéb érintettek irányába az Ön minőség iránti elkötelezettségét.

Az ISO/TS 29001 szabvány a nemzetközileg elismert ISO 9001 minőségirányítási rendszer szabvány egyik kiterjesztése. További követelményeket fogalmaz meg, külön hangsúlyt fektet a szolgáltatók hibamegelőzésére,teljesítmény ingadozásaik és hulladéktermelésük csökkentésére. Az ISO/TS 29001 szabvány a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet és az olaj- és gázipar együttműködésének közvetlen eredménye.

Az SGS olaj- és gázipari szakértői segítségével az Ön vállalata kezdeményezheti az ISO/TS 29001 tanúsítás megszerzését. El tudjuk végezni az Ön szervezetének e szabvány szerinti auditálást, mint egy első tanúsítást, vagy ha már rendelkezik ISO 9001 tanúsítással, akkor a minőségirányítási tanúsítás bővítéséhez szükséges auditokat végezzük el.

Az ISO/TS 29001 szabvány bevezetése az SGS segítségével jól szemlélteti az Ön vállalatának minőség iránti elkötelezettségét. Kiterjed a rendszerekre és folyamatokra, és jelzi, hogy törődik saját alkalmazottaival és az emberekkel általában.

Az ISO/TS 29001 tanúsítás az ISO 9001 tanúsítást is megadhatja párhuzamosan.

Bízza meg az SGS-t minőségirányítási rendszere ISO/TS 29001 szerinti független értékelésével.