Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS tudja, hogy az Ön versenyképessége attól függ, hogy képes-e pontosan elemzett termékekkel megjelenni az LNG-piacon.

Speciális segítő szolgáltatást nyújtunk, amely lehetővé teszi, hogy létrehozza vagy tökéletesítse az online analízist az eredmény optimalizálása érdekében.

Ezek a szolgáltatások akár egyszeri, csak tanácsadói szolgáltatás, akár rendszeres felülvizsgálat és az LEAN-típusú fejelsztési eljárás formájában állnak az ügyfél rendelkezésre. A technológiák és az új berendezések elérhetősége olyasmi, ami a rendszeres felülvizsgálatot a legjobb gyakorlat elengedhetetlen részévé teszii. 

Elemzésáttekintése és kommentálása

Annak érdekében, hogy segítsük ügyfeleinket a sokféle szabvány és előírás alkalmazására a különféle szerződésekben és a mintavételezést szolgáló különféle fizikai létesítményekben, a kalibrálási, értékelési és hibaelhárító szolgáltatások széles választékát dolgoztuk ki az LNG-analízishez. Ezek a szolgáltatások vonatkoznak egyrészt a GPA, az ISO és hasonló szervek által kiadott általános módszertanokra, valamint saját módszereinkre, amelyeket nemzeti jogalkotó testületek alakítottak ki, illetve amelyek bizonyos szerződésekre vonatkoznak.

Analizátor karbantartása

Az SGS széleskörű tapasztalattal rendelkezik az online analizátorok figyelése, ellenőrzése és karbantartása terén a teljesítmény optimalizálása és a folyamatintegritás fenntartása érdekében. Ez az információ akkor értékes, amikor a paraméterek közvetlen mérését használják fel a szénhidrogén-érték meghatározásához és a termék mennyiségi adatainak felügyelt átviteléhez.

Megfigyelési tevékenységeink támogatásában képesek vagyunk online gázkromatográfok megszokott karbantartására, kalibrálására és javítására.

Online mintavételezés felülvizsgálata

A legtöbb allokációs és minőségi probléma abból adódik, hogy nincs egyetértés a logisztikai lánc egy adott fázisában használt mintavételezési módszerek eltérő pontosságát és megbízhatóságát illetően. Az LNG globális mértékű gyors elterjedése és az eszközök, a szoftverek és a szerződéses záradékok sokfélesége miatt ezek a nézeteltérések egyre gyakoribbá válnak. Ahogy az azonnal szállítható áruk egyre általánosabbá válnak, ezek a viták is egyre gyakrabban merülnek fel. Az SGS sokféle szolgáltatást kínál partnereinek, ilyen pl. a tervezési tanácsadás, az üzemelés ellenőrzése, a műszaki felülvizsgálat és a mintavételi ciklusok és rendszerek helyszíni értékelése.

Miért az SGS?

Az SGS mindent tud az innovációról. A rendelkezésre álló legjobb technológia alkalmazásával sokféle szolgáltatást biztosítunk szerződésével összefüggésben, amelyekkel Ön kezelheti a kockázatokat és optimalizálhatja a teljesítményt.

Már számos vállalat helyezte bizalmát az SGS szolgáltatásaiba. Ha Ön is szeretné optimalizálni a szerződésében vagy projektjében rejlő különböző aspektusokat, tanácsadóként átnézzük, megvitatjuk és írásban véleményezzük a laboratóriumi tesztelés előnyeit és költségeit, figyelembe véve a kihelyezés lehetőségét is. Ezután Önnel közösen készítünk el egy felülvizsgált tervet, amely értékesebbé teszi és optimalizálja az Ön általános projektjét.