Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS-nél tudjuk, hogy a versenyképessége attól függ, hogy képes-e pontosan elemzett termékekkel megjelenni az LNG-piacon.

A képesség ezeknek a termékeknek a megbízható tesztelésére és szorosabb határidők betartására lehetővé teszi, hogy túlszárnyalja a versenytársait.

A teheráru sikeres elszállításának kulcsa annak értékelése, hogy a használt analitikai erőforrások megfelelően működnek-e, jól vannak-e kalibrálva, és megfelelően használják-e azokat. Túl sok vita alakult ki azért, mert az egyszerű értékelést vagy elfelejtették végrehajtani, vagy figyelmen kívül hagyták a jellege miatt egy egyedi esemény kapcsán.

A működés befejeztével már nincs lehetőség az online tesztelés vizsgálatára, márpedig ezen sok múlik. Egyszerűen jó kockázatkezelés az, ha biztosítjuk, hogy az értékelés minden alkalommal megtörténjen, amikor egy szállítmány úton van, lehetővé téve ezzel a szállítmány adatainak független megerősítését.

Laboratóriumi értékelési szolgáltatások az LNG ipar számára

Az SGS-nél sokéves tapasztalattal rendelkezünk a Q&Q (mennyiség és minőség), LNG iparban történő meghatározására.. Tapasztalatunk szerint a viták többsége a mintavételezéssel és az elemzéssel kapcsolatos. Az Ön érdekeinek legjobb védelme érdekében a laboratóriumi szolgáltatások széles választékát kínáljuk, többek között a következőket:

  • A minta elemzésének független felügyelete képzett laborszemélyzet által történik
  • Mintaelemzés (pl. szúrópróbák, letétbe helyezett minták). Az SGS a földgázminták tesztelésére jogosult laboratóriumok világméretű hálózatával rendelkezik, amelyek részt vesznek mind a nemzetközi, mind a belföldi korrelációs tevékenységekben, hogy a lehető legjobb szolgáltatási színvonalat tartsék fent.  
  • Az LNG iparágban jelenleg használt különféle mintavételi és analitikai módszerekkel kapcsolatos széleskörű tapasztalatunk birtokában ellenőrizhetjük, felülvizsgálhatjuk és kommentálhatjuk az Ön analitikai műveleteit annak biztosítására, hogy minden tesztelés és elemzés a legfrissebb ipari szabványokkal (pl. az ISO 8943 vagy GPA 2261) és a szerződések tartalmával összhangban történjen. 
  • Az SGS világméretű hálózatához több mint 600 laboratórium tartozik. Tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy több LNG-terminálon is létesítsünk és működtessünk komplett laboratóriumokat és hogy más szükséges elemzések mellett LNG-analízist is végezzünk, pl. környezetvédelmi vizsgálatot. Új terminálok esetében saját szakértőink nyomon követhetik és felülvizsgálhatják a mintavételezési rendszer tervezését és kivitelezését, valamint optimalizálhatják annak működőképességét, pl. a GC-vel való kapcsolatot és annak konfigurálását.

Miért az SGS?

Az SGS mindent tud az innovációról. A rendelkezésre álló legjobb technológia alkalmazásával sokféle szolgáltatást biztosítunk szerződésével összefüggésben, amelyekkel Ön kezelheti a kockázatokat és optimalizálhatja a teljesítményt.

Már számos vállalat helyezte bizalmát az SGS szolgáltatásaiba. Ha Ön is szeretné optimalizálni a szerződésében vagy projektjében rejlő különböző aspektusokat, tanácsadóként átnézzük, megvitatjuk és írásban véleményezzük a laboratóriumi tesztelés előnyeit és költségeit, figyelembe véve a kihelyezés lehetőségét is. Ezután Önnel közösen készítünk el egy felülvizsgált tervet, amely értékesebbé teszi és optimalizálja az Ön általános projektjét.