Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az LNG az utóbbi néhány évben azonnali ügyletekben forgalmazott áruvá vált. A közhangulat és a környezetvédelmi befolyás az energia előállítását a tisztább üzemanyagok felé mozdítja, és mint ilyen, a palagáz- és széngáz- (CTG) projektek valósulnak meg, az LNG helyszíni kereskedelme pedig egyenesen arányosan növekszik.

A mennyiség pontos mérése létfontosságú az LNG világméretű kereskedelmében. A cseppfolyósítás és az újragázosítás teljes folyamata megköveteli, hogy az összes mennyiség mérése pontosan történjen. Az SGS felügyelt LNG-szállításai és kereskedelmi ellenőrző szolgáltatásai biztosítják, hogy Ön megbízható adatokkal rendelkezzen a pénzügyi mérésekhez és a kockázat kezeléshez, segít elkerülni a szisztematikus szállítási veszteségeket, amennyiben gázrakományok szállítására kerül sor bármilyen típusú tartállyal, beleértve a speciális hajótartályokat.

AZ LNG kereskedelmi felügyeletének fontossága

Az LNG szerződésekben lévő kereskedelmi feltételek széles skálája, beleértve az energiaszámítási feltételek változékonyságát, elemzési módszereit és mintavételezési rendszereit, mind hozzájárul ahhoz, hogy az első ránézésre egyszerű kereskedelmi számítás mégis nagyon összetett. Az SGS tárgyilagosan és méltányos módon tudja értelmezni és alkalmazni a feltételeket, amelyekben megállapodtak az adott kereskedéshez.

A cseppfolyósított és az újragázosított rakományok bonyolult összehangolásához tapasztalt és jól informált személyzet szükséges, hogy megfelelően biztosítva legyenek a szerződési feltételek, és hogy minden fél a szükséges szintű kezességgel és átláthatósággal rendelkezzen.

Miért az SGS?

Az SGS világelső az összes fajtájú LNG-szállítmány felügyeletében és ellenőrzésében. Világméretű hálózatunkban magasan képzett kalibrálási mérnökök végzik a munkát a legkorszerűbb eszközökkel.

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS felügyelt szállítási szolgáltatásai hogyan segítik Önt az LNG-szállítmányaival kapcsolatos legnagyobb mérési pontosság elérésében.