Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS gáztechnikai központja a kulcsforrás, amely a gázipari tevékenységek központjában áll, segítve minket a felhasználóink felé történő integrált megoldások kézbesítésében, világszerte.

Mindegy hogy melyik országban végzi a máveletekt, és hogy a létesítményei milyen messze vannak, megvan ré a lehetőségünk, hogy ott legyünk Önnel, és biztosítsuk Önnek a szükséges mászaki támogatást. A csapatunk hírneve Belgiumbna jól megalapozott, mint piacvezető vállalat, egy gyorsan növekvő szektorban.

Amit kínálunk:

  • Cseppfolyósított földgáz (LNG) Teljesen körülhatárolt LNG technikai szolgáltatást kínálunk, lefedve a gyártási rendszerek, a mérés, az elemzés, és az ellenőrzés, a cseppfolyósítás, az újbóli gázosítási szolgáltatások, a kalibrálás és a képzés teljes skáláját.
  • A jelenlegi gyorsan növekvő LNG, mint szektor, és mint egyedi beszállítói lánc esetén felmerülnek követelmények, úgy mint az infrasturktúra, a tartályhajók, és a feltételek iránti elkötelezett fél, szerződésbeli támogatása, melyre szolgáltatást kínálunk. A tárgyaló partnerekkel együtt dolgozunk, az összes, a felügyeleti szállításhoz kapcsolódó előírás modellezésén, és kiértékelésén, ahogy azok leírásra kerültek az SPA mérési, és tesztelési részében.
  • Folyékony petróleum gáz (LPG), és kémiai gáz szolgáltatások: Támogatni tudjuk az Ön üzletét, tanáccsal, a vásárlói-eladói kérdésekben, és szerződésekben, a mennyiségi, és a minőségi kérdésekben, az indításnál, úgyszintén támogatás kínálunk az auditálási, és gáz techinkai képzéssel, és kompetencia építéssel kapcsolatosan.

Miért az SGS?

Az SGS-el, mint partnerével, biztosítva van a hozzáférése az összehasonlíthatatlan globális lehetőségi, és műszaki tudás hálóhoz, amely több mint 30 éves tapasztalattal van megerősítve, a gáz ipar és a folyékony földgáz (LNG), a folyékony petróleum gáz (LNG), és a további kémiai gázok részéről, beleértve a butánt, a propánt, és az LPG keverék otthoni gázát.

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS gáztechnikai központja hogyan segíti az Ön műveleteit.