Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Fúrótorony vizsgálat, fúrócső vizsgálat és csővizsgálat az SGS-től - azonosítjuk a hibákat, mielőtt komoly károkat okoznának, biztosítjuk a zökkenőmentes működést és csökkentjük a pénzügyi kockázatokat.

Az Ön fúrótornyait, csővezetékeit és az olajmezőn lévő csőrendszerét korrózió, repedés, külső felek által okozott károsodások és gyártási hibák fenyegetik. Fúrótorony, fúrócső és csőrendszer ellenőrzési szolgáltatásainkkal felderítjük a hibákat és folytonossági hiányokat, még mielőtt komoly károkat okoznának, biztosítjuk a zökkenőmentes működést és csökkentjük a pénzügyi kockázatokat.

Miért érdemes igénybe venni a túrótornyok, fúrócsövek és csőrendszerek vizsgálata szolgáltatásokat az SGS-től?

Az az elkötelezettségünk, hogy fenntartsuk az olaj- és gázipar színvonalát, ehhez pedig költséghatékony és professzionális szolgáltatásokat ajánlunk, amelyek javítják tevékenysége biztonságát és megbízhatóságát. A következőkben segíthetünk:

  • Figyelemmel kísérjük fúrótornyai, fúrócsövei és csővezeték berendezései állapotát
  • Felderítjük és megkeressük a belső és külső korróziót, lepattogzást, vágásokat, felmaródásokat, falveszteséget és anyagfáradás miatti repedéseket még mielőtt komoly kárt okoznának  
  • Gondoskodjon arról, hogy fúrótornyai, csövei és olajmezőn alkalmazott csőrendszerei hibátlanul működjenek, és megfeleljenek a legújabb szabályozásoknak és szabványoknak 
  • Átfogó ellenőrzési és kockázat-rangsorolási eljárással menedzseljük a biztonságot költséghatékony módon 
  • Az adott helyzetben legjobb intézkedések alkalmazása, ha olyan káresemény történt, amelyet nem lehetett előre felderíteni
  • A potenciális meghibásodások felderítése

Fúrótornyok, fúrócsövek és csőrendszerek megbízható vizsgálata a globális vezető vállalattól

Az olajfúrótornyok, csövek és csőrendszerek átfogó biztonságának globális piacvezető szolgáltatójaként garantáljuk, hogy projektje biztos kezekben lesz.

Több mint 1 000 befejezett projekttel a hátunk mögött az olaj- és gáziparban felajánljuk Önnek páratlan tapasztalatunkat, szakértelmünket, szakosodott mérnökeink és technikusaink munkáját és globális erőforrásainkat. Ezért választanak minket az első helyen a világ minden részén a legnagyobb üzemeltetők és fúrási fővállalkozók.

Szolgáltatásaink többek között:

  • Fúrótornyok vizsgálata
  • Fúrócső vizsgálat / csőrendszerek vizsgálata
  • Roncsolásmentes vizsgálati technikák (NDT) 
  • Mobil hard banding

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük, fúrótorony, fúrócső és csőrendszer ellenőrzési szolgáltatásainkkal hogyan derítjük fel a hibákat, még mielőtt komoly károkat okoznának, biztosítva a zökkenőmentes működést és csökkentve a pénzügyi kockázatokat.