Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A biztonságos, kiváló minőségű takarmányok nemzetközi piacra történő eljuttatása elősegíti az állatok egészségét és jólétét, miközben cége hírnevét is növeli. A tanúsítás és a már tanúsított állati takarmány és takarmány-alapanyag beszállítókkal való együttműködés bizonyítja az átláthatóság, a magas színvonal és a következetesség iránti elkötelezettségét.

Cattle in a Barn

Megoldásunk

A GMP+ tanúsítás biztosítékot nyújt arra, hogy az állati takarmányok és takarmány-összetevők ellátási láncában működő vállalkozások megfelelnek az elismert minőségi és biztonsági előírásoknak. A globális ellátási lánc minden szereplőjére - a termelőtől a gyártóig - alkalmazható, nem előíró jellegű, és a helyes gyártási gyakorlat (GMP) és a HACCP (veszélyelemzés kritikus szabályozási pontokon) elveit ötvözi.

Bárhol is tevékenykedik a világon, készen állunk arra, hogy a tanúsítási megoldások átfogó választékával támogassuk a GMP+ tanúsítás útján.

Előnyök

  • Ismerteti az ajánlott eljárásokat és a jogszabályi megfelelést
  • Folyamatos fejlesztéseket tesz lehetővé
  • Szakértői támogatás a GMP+ tanúsításban
  • Globális hálózat, helyi szakértelem

A minőség és az integritás mércéjeként ismernek bennünket a globális takarmányiparban. Globális szakértői hálózatunk tisztában van az Ön vállalkozása igényeivel, valamint a nemzeti és nemzetközi piacok követelményeivel, ezáltal lehetővé teszi, hogy bizalmat építsen termékei és ellátási láncai iránt.