Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

2021. májusában az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet (MDR) hivatalosan felváltotta az orvostechnikai eszközökről szóló irányelvet (MDD) azzal a céllal, hogy erőteljesebb és átláthatóbb keretrendszeren keresztül fokozza az európai betegek biztonságát. A rendelet emellett az orvostechnikai eszközök szabályozását is összhangba hozza a műszaki fejlődéssel, az orvosi tudományok terén történt változásokkal és a törvényhozás előrehaladásával.

Csapatunk sokat dolgozott az elmúlt években a változásra való felkészülésen, és ma már hivatalosan is az európai MDR testülete által bejelentett szervezeteként tevékenykedünk. További információ.

Jeffrey McDonald, az SGS Knowledge Solutions európai ügyvezetője így nyilatkozott: "Örömmel tölt el, hogy kijelölt bejelentett szervezet lettünk az európai MDR keretében, és örömmel dolgozunk együtt mind a már meglévő, mind az új ügyfelekkel, hogy bevezessük ezt az új és szigorú szabályozást. Az UKCA rendszer szerinti jóváhagyásunkkal az SGS egyike annak a kevés vállalatnak, amely teljeskörű tanúsítási szolgáltatásokat nyújthat az orvostechnikai eszközök számára egész Európában."

2021. november 7-től változatlan széles kijelölési területtel nyújtjuk az MDR CE jelölésre vonatkozó szolgáltatásainkat a gyártók számára.

Tekintse meg weboldalunkat, hogy megtalálja az átállási tervekhez kapcsolódó sablonunkat, valamint a vonatkozó kérdőívet,  melynek kitöltése az MDR CE tanúsítási folyamat első lépése.
Az SGS NB1639 és világszerte az összes helyi irodája, várakozással tekint az orvostechnikai eszközök gyártóinak támogatására a fokozott szabályozási követelményeknek való megfelelés érdekében.