Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Együtt egy jobb, biztonságosabb és összetartóbb világért.

TÖRTÉNETÜNK

Az 1878-ban alapított SGS innovatív mezőgazdasági ellenőrzési szolgáltatásaival forradalmasította az európai gabonakereskedelmet. A vállalatot 1919-ben jegyezték be Genfben Société Générale de Surveillance néven. Részvényeit először 1981-ben a svájci tőzsdén (SWX) jegyezték. 2001 óta kizárólag névre szóló részvényekkel működünk.

1878-ban gabonaellenőrző állomásként megkezdett működésünk óta fokozatosan nőttünk fel piacvezető szerepünkhöz. Eredményeinket folyamatos fejlesztés és innováció útján értük el azáltal, hogy ügyfeleink tevékenységét a kockázatok csökkentésével és a termelékenység növelésével támogattuk.

Ma már a világ vezető vizsgáló, ellenőrző, minőségellenőrző és tanúsító vállalataként, 140 országban 2600 irodát és laboratóriumot működtetünk.

 AZ SGS MAGYARORSZÁGON

Az SGS Hungária Kft. 2021-ben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját.

Az elmúlt 30 évben a magyar piac meghatározó szereplőjévé válhattunk minőségellenőrzés, ellenőrzés, vizsgálati és tanúsítási területeken. 

Bármilyen iparágban tevékenykedik Ön a világ bármely pontján, bízhat abban, hogy nemzetközi szakértői csapatunk célzott üzleti megoldásaival vállalkozása gyorsabban, egyszerűbben és hatékonyabban működhet. 

ÜNNEPELJEN ÖN IS VELÜNK!

Társaságunk magyarországi fennállásának 30. születésnapja alkalmából egész évben különleges kedvezményekkel szeretnénk kedveskedni új és meglévő ügyfeleinknek egyaránt!

Különböző kedvezményeket biztosítunk a mezőgazdasági, élelmiszeripari, képzési illetve tanúsítási területeken.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELEINKRE, LÁTOGASSA WEBOLDALUNKAT, HOGY NE MARADJON LE SZÜLETÉSNAPI AKCIÓINKRÓL! 

FELIRATKOZOM

Számítunk bizalmára az elkövetkezendő 30 évben is!