Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Leírás:
A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti a élelmiszerbiztonsági rendszerek alapját képező HACCP rendszer működtetésével kapcsolatos azon elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek a működő élelmiszerbiztonsági rendszerek bevezetéséhez,működtetéséhez, folyamatos fejlesztéséhez és ellenőrzéséhez szükségesek. 

Célkitűzések:

A képzés célja, hogy olyan tudással és gyakorlattal lássa el a résztvevőket, amely szükséges ahhoz, hogy HACCP rendszereket kiépítsenek, bevezessenek, működtessenek, gyakorlati kérdésekben biztosan igazodjanak el a témában, akár önálló HACCP rendszert, akár a HACCP rendszert, mint előfeltételi programot alkalmazzanak más élelmiszerbiztonság irányítási  rendszerben (pl. ISO 22000, IFS, BRC, GMP+ stb).

Hallgatóság:
HACCP rendszerek bevezetésével, működtetésével, fejlesztésével és belső auditálásával foglalkozó szakemberek.

Díja: 30.000 Ft/fő + Áfa

JELENTKEZÉS

Kérdéseivel kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Fehér Anita 
Training coordinator
t: +36 1 309 3350
e: anita.feher@sgs.com

Kormány Zoltán
Training manager 
t: +36 20 944 7145
e: zoltan.kormany@sgs.com