Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content
.A jelenlegi pandémiás helyzetben sok vállalat küzd a fennmaradásért. Ezen szervezetekkel kapcsolatban szerzett tapasztalatunk szerint azon vállalkozások, amelyeknek a vezetői helyesen gondolkodnak azt mondják, hogy akkor kell a munkavállalókat képezni, amikor rajtuk kívül álló okokból nem megy jól a cégnek, mert az újrainduláskor ez versenyelőnyt jelent.

A koronavírus járvány számos vállalkozást érint, és az utazási korlátozások bevezetésével befolyásolja a munkavállalók megszokott munkavégzését. Nem ismert, mennyi ideig folytatódik ez a helyzet, ezért a vállalkozások más, eredményes módszereket keresnek annak biztosítása érdekében, hogy munkatársaik továbbra is tanulhassanak, miközben biztonságban is tartsák őket.

Ügyfeleink jóléte rendkívüli jelentőséggel bír, ezért figyelemmel kísérjük a globális és helyi intézkedéseket arra vonatkozóan, hogy miként lehet a leghatékonyabban enyhíteni a negatív hatásokat. A tantermi oktatás hiánya gondot okoz, így az SGS Hungária Kft. alternatív képzési megoldásokkal támogatja Vállalkozását.

A résztvevők az SGS képzéshez virtuálisan és / vagy e-tanulási módszereken keresztül szervezett digitális tanfolyamon vehetnek részt, lehetővé téve az oktatók és a résztvevők számára, hogy minimalizálják egészségükre és jólétükre gyakorolt lehetséges negatív hatásokat. Ennek tükrében Magyarországon az alábbi online tantermi képzéseket hirdetjük meg:

ISO 9001:2015 Belső auditor képzés - augusztus 24-25.

Augusztusi személyes, tantermi képzéseink:

• ISO 45001:2015 Belső auditor képzés - augusztus31 - szeptember 1.

• MSA képzés (AIAG-Core Tools specialist A modul) - augusztus 10-11.

• SPC képzés (AIAG-Core Tools specialista C modul) - augusztus 24-25.

• ISO/IEC 27001:2013 Belső auditor képzés - augusztus 28-29.

Vegye fel a kapcsolatot ma az SGS-sel, és fedezze fel a leghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldást az Ön és vállalkozása számára

Jelentkezzen még ma!

Kérdéseivel kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

t: +36 30 200 8103 
e: training.hu@sgs.com