Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content
Az SGS-csoport folyamatosan követi a Covid-19 koronavírusról szóló információkat, és folyamatosan lépéseket tesz az esetleges egészségügyi és üzleti kockázatok kezelésére.
Az SGS vezetősége válságkezelő csapatot hozott létre, hogy globális iránymutatást nyújtson a megelőző intézkedésekről annak érdekében, hogy elkerüljük a vírus jelenlétét a telephelyeinken, megvédjük az SGS alkalmazottait és minimalizáljuk a működés megzavarását.

A helyzet kibontakozásának függvényében, a vezetőségi intézkedések és a belső protokollok is szükség szerint módosulnak. Tevékenységeinket és kezelési protokolljainkat folyamatosan fejlesztjük a COVID-19 progressziójával összhangban és a WHO (Egészségügyi Világszervezet) országspecifikus iránymutatásai szerint.

A koronavírus kitörése óta elsődleges prioritásunk kollégáink és ügyfeleink egészsége és biztonsága, melynek érdekében a következő megelőző intézkedéseket vezettük be:
- Utazási korlátozások, telephely-bezárások és otthoni munkavégzési szabályok a vírus terjedésének minimalizálása érdekében
- Védőálarcok biztosítása azon alkalmazottak számára, akik beosztásuk szerint vagy regionálisan kockázatos helyen dolgoznak 
- Fokozott ellenőrzési, higiéniai és megelőzési intézkedések
- Kötelező e-learning minden alkalmazott számára

Az SGS figyelemmel kíséri a nemzeti és helyi hatóságok, a Nemzetközi SOS és az Egészségügyi Világszervezet hivatalos bejelentéseit a fejlesztések érdekében, mivel a világ különböző üzletágait egyre inkább érinti a vírus terjedése.

Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy ügyfeleinket rendszeresen tájékoztassuk szolgáltatásainkról, hogy megakadályozzuk az ellátási lánc esetleges zavarait. Az ügyfeleink által kért további intézkedéseket is betartjuk.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK MUNKATÁRSAINK ÉS ÜGYFELEINK IRÁNT

Ügyfeleink üzletmenet-folytonosságának biztosítása érdekében proaktív módon nyomon követjük az összes fejlesztést, ennek megfelelően alakítjuk ki erőforrásainkat, hogy csökkentsük a szolgáltatásnyújtásra gyakorolt hatást és fenntartsuk a megszokott magas szintű szolgáltatásunkat. 

- Az SGS időben és rendszeres utazási figyelmeztetéseket ad az alkalmazottaknak, hogy minimálisra csökkentse a vírus terjedését a munkában és a terepen végzett műveletekben.
- Az SGS rendszeres munkavállalói kommunikációt és belső megelőző intézkedéseket tesz a vírus terjedésének megfékezésére.
- Az SGS átfogó üzletmenet-folytonossági terveket dolgoz ki, amelyek célja, hogy bármilyen üzleti zavarral megbirkózzon. Tevékenységeink folyamatosan bővülnek konkrét információkkal, mint például a WHO Covid-19 -es útmutatója. Működési integritásunk, egészségvédelmi és biztonsági szakembereink és globális üzletmenet-folytonossági csapataink közötti szoros együttműködés biztosítja, hogy a Covid-19 -es megelőzési és reagálási információk elérhetők legyenek hálózatunk számára.
- Az SGS rendszeresen átfogó kockázat- és hatásvizsgálatokat végez ellátási láncáról. Továbbá továbbra is szoros kapcsolatban maradunk kritikus beszállítóinkkal.

Globális hálózatunk lévén folyamatosan információkat kapunk a többi országokban történő terjedésről, melynek eredményeként további ellenőrzéseket, higiéniát és megelőző intézkedéseket hajtunk végre, beleértve a rendszeres irodai fertőtlenítést a nap folyamán.

Az SGS irodái és laboratóriumai Kína szárazföldi részén fokozatosan visszatérnek a munkába, miközben a teljes elővigyázatossági egészségügyi és biztonsági intézkedések még mindig érvényben vannak. Március 26-án az SGS wuhani irodája engedélyt kapott a helyi hatóságoktól az üzleti tevékenység újbóli megnyitására.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT
Az SGS továbbra is figyelemmel kíséri az összes fejlesztést, és ügyfelei rendelkezésére áll a szokásos csatornákon keresztül. Ügyfeleink szokásos SGS kapcsolattartó pontjai rendelkezésre állnak, hogy megválaszolják az ügyfelek konkrét kérdéseit.