EGYÜTT AZ ÉLELMISZER SZAKMA 2020! Minőségügyi workshop sorozat és konferencia
„Maradjon otthon”, és mi biztosítjuk, hogy a jelenlegi helyzetben is részt tudjon venni workshop sorozatunkon!
A tavaszra tervezett két workshop-ot, egyben, az MS Teams alkalmazás segítségével, online rendezzük meg. A dátum változatlan, 2020. május 21., csütörtök.
Az MS Teams jelenleg ingyenesen elérhető, így megfelelő internet kapcsolat mellett, akár otthonról, akár a munkahelyéről, kapcsolódni tud hozzánk. Nem lesz zavaró, hogy az első sorokban már nincs szabad szék, hisz garantáljuk, hogy Mindenki közvetlen az előadókkal szemben foglalhasson helyet.
Az összevont workshop új menetrendje és programja:
09:00 technikai beállás, bejelentkezés az MS Teams felületre,
09:15 – 10:45 Milyen egy jó HACCP rendszer? Gyakori hibák és kockázatértékelési tanácsok.
Előadó: Dudás Mariann, Vezető Auditor
10:45 – 11:00 Kávészünet – „nincs zsákbamacska, a megszokott íz, ahogy Ön szereti…”
11:00 – 12:30 Élelmiszercsalás és/vagy termékvédelem? Két külön megközelítés, mégis sokszor összetévesztjük.
FOOD FRAUD – Élelmiszerhamisítás, előadó: Németh Gabriella, Vezető Auditor
Termékvédelem a COVID-19 idején, előadó: Pápay Nándor, Élelmiszer-üzletfejlesztési szakértő.
12:30 – 13:30 Ebédszünet
13:30 – 14:45„Kerekasztal beszélgetés” – online, élő kérdésfeltevés az előadóknak.
A vírushelyzetre való tekintettel, a korábban meghívott vendégelőadók szakmai prezentációit az őszi zárókonferenciára halasztjuk, bízva abban, hogy akkor már élőben élvezhetjük az SGS rendezvényeken megszokott színvonalas, szakágspecifikus szakértők előadásait.
Workshop részvételi díj: 19.900 HUF+Áfa / fő / május 21-i dupla workshop
Azok a vendégek, akik már korábban regisztráltak és befizették a helyszíni workshop részvételi díjait, a napokban felkeressük telefonon a pénzügyi részletek és lehetőségek kapcsán!
2020. november IFS Food v7 szabványváltozás workshop, előadó: Győrfi László, Global Product Manager – IFS.