Hírek

Hír típusa
Dátum
55 eredmények
Munkatársak kezet fognak

Munkahelyi Képzések Támogatása Nagyvállalatok Munkavállalói Számára

A projekt az Europai Unió és az Európai Szociális Alap támogatásával valósult meg.
Olvasson bővebben
Felhők az égen

Szabványváltozásokkal a klímaváltozás ellen

Megváltozott az irányítási rendszer szabványokhoz keretet adó ANNEX SL dokumentumban két szabványpont szövegezése, ezek a változások automatikusan átkerültek a szabványokba, olyan módon, hogy külön módosítást tettek közzé.
Olvasson bővebben
Fák és épületek Szingapúrban

Környezetvédelmi konzultáció és tanácsadás

Vegye igénybe az SGS környezetvédelmi konzultációs és tanácsadási szolgáltatásait, Segítséget nyújtunk Önnek a projektberuházásokhoz és infrastrukturális fejlesztésekhez kapcsolódó környezetvédelmi kötelezettségek, vízjogi dokumentációk meghatározásában, valamint környezetvédelmi monitoring rendszerek és klímavédelmi intézkedések tervezésében és javaslatok kidolgozásában.
Olvasson bővebben
Tudós, aki laboratóriumban végez kísérletet

Duális képzési lehetőség az SGS-nél

Az SGS gyakorlatorientált tanulási lehetőséget kínál az élelmiszerbiztonság és -minőség területén. Jelentkezzen duális mesterképzésre a Debreceni Egyetemen, és fejlessze szakmai tudását modern laboratóriumainkban!
Olvasson bővebben
sztetoszkóp

MEES 2.0

Az SGS a Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok (MEES 2.0) alapján végzett akkreditált auditszolgáltatásával segít abban, hogy megkülönböztesse szervezetét az egészségügyi ellátás területén.
Olvasson bővebben
Woman Reading Food Nutritional Facts on Packaging

Nemzetközi címkeellenőrzés

Az élelmiszergyártó vagy forgalmazó cégek számára külföldre exportálni jelentős kihívásokkal jár, főként a különböző országok eltérő jogi előírásainak való megfelelés terén. Az SGS Hungária Kft. által kínált nemzetközi címkeellenőrzési szolgáltatás segít a hatályos külföldi rendeleteknek való megfelelésben, biztosítva, hogy a termékek megfeleljenek az élelmiszerjogi szabályoknak külföldön is.

 

Olvasson bővebben

Talajvizsgálatok az SGS-nél.

Hazai talajaink minősége az elmúlt évtizedekben jelentősen leromlott az egyre intenzívebb mezőgazdasági kihasználtság kövezkeztében. Ennek a minőségromlásnak a fontosságát egyre többen belátják és talajvédelmi akcióterveket is indítanak.
Olvasson bővebben
World Map Showing Connections 1600px

GMP+ tanúsítás az SGS-nél

Építsen bizalmat a GMP+ tanúsítvánnyal takarmányipari vállalkozása számára.
Olvasson bővebben

BRCGS workshop januárban az SGS-nél

A workshophoz kapcsolódó tematikus anyagaink:
Olvasson bővebben
main feature Corn Seeds 684px

Lássuk, milyen lett az idén betakarított kukorica minősége?

Az idei év nem kedvezett a kukoricának: a termésmennyiség 2022-ben országosan átlag alatti lett. Egyes régiókban a hosszú aszály következtében szinte nem is volt mit learatni a gazdáknak, ráadásul a mennyiség mellett a minőséggel is gondok lehetnek.
Olvasson bővebben
...

Mit keres?