Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Műszaki és Környezetvédelmi Átvilágítás

Az SGS-nek, mint független ellenőrző és tanúsító szervezetnek, megvan a szakmai háttere és pártatlan nemzetközi szakembergárdája ahhoz, hogy partnereit az ingatlanokkal, telep-, vagy fióktelephelyeikkel kapcsolatos döntéseik előkészítésében, illetve azt követően is támogassa.
Feltárjuk az ingatlan beszerzéssel átalakítással, fejlesztéssel, funkcióváltással kapcsolatos műszaki, környezetvédelmi, jogi- pénzügyi tényeket, körülményeket, kockázatokat, illetve megoldási javaslatot tegyünk az ingatlannal kapcsolatos azonnali, rövid- közép- és hosszútávú beruházások és üzemeltetési feladatok tervezésére.

Amit kínálunk:
·         A szükséges engedélyek, (létesítési, használatba vételi, működési, egyéb) megléte és az engedély szerinti építés, használat ellenőrzése.
·         A meglévő engedélyek, az azok alapján megépített rendszerek és a hatályos jogszabályok összehasonlítása.
·         Állapotfelmérés. Az épület építmény részletes műszaki állapotfelmérése, mely kiterjed az üzemeltetési biztonság felmérésére is.
·         Környezeti állapotfelmérés ingatlanok tulajdonviszonyainak megváltozásakor az esetleges maradandó környezeti károk feltárására.
·         Környezettanulmány (megközelíthetőség, földrajzi, demográfiai viszonyok feltérképezése).
·         Cselekvési program, megtérülés számítás. A feltárt hibák, illetve az esetenként szükséges funkcióváltás eléréséhez szükséges CAPEX/OPEX tervek és megtérülés analízis.

Szolgáltatásaink az alábbi szakágak munkáját integrálják:
·         Statikai felülvizsgálat.
·         Tűzbiztonság.
·         Épületgépészet.
·         Energiahatékonyság.
·         Elektromos és IT infrastruktúra.
·         Környezetvédelmi áttekintés (pl. azbesztartalom, talaj és talajvíz vizsgálatok).
 
Az SGS által Magyarországon nyújtott szolgáltatás csomag az Önök biztonságát és üzleti hatékonyságának növelését támogatja.

Lépjen kapcsolatba velünk!
www.sgs.com
sales.hu@sgs.com