Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

„Immár két és fél éve van hatályban a nagyvállaltok energetikai auditálási kötelezettsége. Közeledik a második auditálás 2019. decemberi határideje, amely azokra a nagyvállaltokra is vonatkozik, akik a határidő után végeztették el energia auditjukat. Éppen itt az ideje a tapasztalatok összegzésének, amelyek segítségével érdemes elkezdeni a készülést a másfél év múlva esedékes következő auditra.

Aki mentesülni szeretne az auditálási kötelezettség alól, annak éppen most érdemes elkezdeni az ISO 50001 szerinti energiagazdálkodási irányítási rendszer bevezetését, hogy időben tanúsíttathassa a rendszerét.”

A fenti bevezetővel kívántunk üzenni azon érdekelt és érdekelté váló nagyvállalati döntéshozóknak, minőségirányítási vezetőknek, energetikusoknak, energia auditoroknak és energiareferenseknek, hogy az energiahatékonysági törvény megszületése óta eltelt időszak összegzését érdemes közösen megtennünk és egyben felhívni a figyelmet azon változásokra és lehetőségekre, melyek a közeljövőben kihívásként előttük állnak.

Ezekhez a várható kihívásokhoz és a különböző döntések előkészítéséhez kívántunk a 2018.06.05.-én a „Környezetvédelmi világnapon” megrendezett konferenciánkkal elsőkézből információt átadni.

A szép számmal megjelent nagyvállalati képviselők, minőségirányítási vezetők és energiareferensek szakmailag elismert szakértők tapasztalatain alapuló prezentációit hallgathatták meg és tehették fel nyíltan kérdéseiket.

Nagy megtiszteltetés volt a számunkra, hogy minden meghívott előadó megjelent és színvonalas előadásaikkal nagyban hozzá járultak konferenciánk sikeréhez.

Örömmel tapasztaltuk, hogy cégünk az SGS Hungária Kft ezirányú kezdeményezése mind előadói, mind részvevői oldalról komoly érdeklődés mutatkozott.

 A tanúsító piac vezetőjeként nemcsak célunknak hanem küldetésünknek is tekintjük azt, hogy konferenciáinkkal, workshopjainkkal és tájékoztatóinkkal a nagyvállalati szakemberek fejlődését az energiagazdálkodás terén is tovább segítsük.