Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A 2017-es Engedélyeztetés tájékoztató napra széles körből érkeztek résztvevők az élelmiszer és nem élelmiszer termeléstől kezdve a vendéglátóiparig bezáróan.

Az engedélyeztetési eljárások bonyolultságát, az esetleges csúszások miatti problémák és késedelmes teljesítés veszélyét jól ismerik, akik valaha új egység nyitásába vagy bővítésébe kezdtek. Az SGS által szervezett tájékoztató során pontosítást és helyzetismertetést kaptunk a hatósági szakértőktől, valamint a konkrét engedélyeztetési folyamatokba betekintést nyújtott az SGS engedélyeztetési szakembere, melyet egy ügyfél beszámolója támasztott alá.

Dr. Feketéné Dr. Magyar Ilona, Osztályvezető Pest Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságától előadásában átfogó tájékoztatást adott a különböző tevékenységek végzéséhez szükséges engedélyekről. Az SGS engedélyeztetési szakembere az engedélyek beszerzésének folyamatán keresztül bemutatta az SGS élelmiszerhigiéniai szakhatósági engedélyeztetésben nyújtott szakmai támogatás és segítségnyújtás lehetőségeit, annak előnyeit. A Café des Arts & Innovationtól egy vendéglátó egységet működtető partnerünk beszámolt az SGS segítségével lebonyolított engedélyeztetési eljárással kapcsolatos tapasztalatairól és sikereiről. Dr. Nagy Attila, a NÉBIH igazgató helyettese ismertette a higiéniai gépminősítés jelenlegi folyamatait és a jövőbeni változásokat, melynek alapján a jövőben az SGS is végezheti az élelmiszeripari gépek higiéniai minősítését.

A részvevőknek lehetőségük volt kérdéseket feltenni az előadók részére, melyek kimerítően megválaszolásra kerültek.

 

Ha Önnek további információra lenne szüksége az SGS engedélyeztetési eljárásával kapcsolatban vagy ajánlatot szeretne kapni, az alábbi elérhetőségeken megtalálják kollégáinkat:


Dr. Bajkai Andrea
Quality and Safety Development Manager

Certification & Business Enhancement
Mobile:   +36 30 560 4176
E-mail: andrea.bajkai@sgs.com
 

Rémik Ildikó
Auditor, Licensing Expert

Certification & Business Enhancement
Mobil: +36 30 552 6086
Email: ildiko.remik@sgs.com