Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha vállalata bárhol a világon kozmetikumokat szeretne értékesíteni, akkor eleget kell tennie a vonatkozó „kozmetikumok helyes gyártási gyakorlata” (GMP) követelményeinek. Az SGS kozmetikai GMP auditjai segítségével biztosítható a vonatkozó szabványoknak vagy a termékek végfelhasználói piacának való megfelelés.

Noha ugyanazokra az alapterületekre terjednek ki, a kozmetikumok GMP követelményei a termékértékesítés országa szerint eltérőek. A különféle országoknak és régióknak megvan a saját GMP szabályozásuk, ezek közül az egyik legszélesebb körben elfogadott követelményrendszer az ISO 22716 szabvány.

KINEK HASZNOS A  KOZMETIKUMOK GMP-JÉVEL KAPCSOLATOS KÉPZÉS ÉS MEGFELELŐSÉGI AUDIT?

Az alapanyaggyártóktól kezdve a késztermékgyártókon, a kozmetikaipari csomagolókon és címkézőkön, a szállítókon, a kozmetikumok nagy- és kiskereskedőin át minden szervezetnek, aki tevékenységébe szeretné beépíteni az ISO 22716 szabvány követelményeit, vagy a szállítóit ezen irányelv alapján kívánja kiválasztani, vagy meglévő szállítóit ez alapján kívánja értékelni.  Ezen túlmenően ajánljuk azoknak, akik szeretnének megfelelni az 1223/2009/EK Kozmetikai rendeletben előírt jó gyártási gyakorlatnak.

Amennyiben érdekli az SGS tanúsítási megközelítése, szeretné megismerni az audit menetét és követelményeit, jöjjön el ingyenes tájékoztatónkra, ahol Hoffman György kollégánk tart előadást a fenti témában.

TÁJÉKOZTATÓ IDŐPONTJA : MÁJUS 9. 10.00 ÓRA