Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Új képzéssel bővült az SGS oktatási palettája!

Március 6-7-én GlobalGap szabvány képzés indul az SGS Székházában.

Az SGS Hungária Kft. több más tanfolyamához hasonlóan, a GLOBALGAP nemzetközi szabvány megértésére és alkalmazására indít tanfolyamot. A tanfolyamot elsősorban azok számára szervezzük, akik alap szinten ismerik a GLOBALGAP szabvány követelményeit, tervezik, hogy bevezetik vagy már van saját tanúsított GLOBALGAP rendszerük és /vagy erről továbblépve, fejlődve egy magasabb szintű pontosabban felügyelt élelmiszer biztonsági rendszert szeretnének kiépíteni, működtetni, auditálni.

A GLOBALGAP szabvány előírásainak való megfelelés biztosíték, hogy az élelmiszeripari termékek biztonságosak és a fenntarthatóság elvének figyelembevételével állították elő azokat.

A GLOBALGAP egyenrangú partnerként áll a mezőgazdasági termelők és kereskedők között, hogy bevezessen elfogadott szabványokat és eljárásokat a Good Agricultural Practices (GAP / Jó Mezőgazdasági Gyakorlat) elérése érdekében.

Tagjai gazdálkodók, termékmarketing szervezetek, termelői szövetkezetek, élelmiszergyártók és kiskereskedők. A GLOBALGAP szabványt és a tanúsítás rendszerét a különböző termék-szektorokban (növénytermesztés, állattenyésztés, haltenyésztés) működő, Technikai és Szabvány ügyi Bizottságok hagyták jóvá. Ezeket a bizottságokat a németországi FoodPlus és Globalgap titkársága támogatja. A GLOBALGAP logó alatt jelenleg friss gyümölcsöt és zöldséget, szaporító anyagot, Integrált Gazdálkodás (IFA) keretében tejelő szarvasmarhát, nyerstej előállítást, sertést, baromfit, szántóföldi növénytermesztést, valamint virágot és dísznövényeket, tea-, kávétermesztést és haltenyésztést lehet tanúsíttatni.