Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Csaknem minden termelő vállalkozás szembesült az utóbbi években, hónapokban a környezetvédelmi termékdíjakkal, illetve hulladékhasznosítással kapcsolatos jogszabályokkal, amelyek mindazokra vonatkoznak, akik
kőolajtermékeket, gumiabroncsot, hűtőközeget, csomagolást (beleértve a csomagolt termékeket is), akkumulátorokat, reklámhordozó papírt, elektromos és elektronikai berendezéseket hoznak forgalomba (importálnak, illetve gyártanak) Magyarországon.
A kérdés azért különösen aktuális, mert a tavalyi év eleje óta az ebben a tárgykörben  illetékes hatóság a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága, akik az utóbbi időben egyre több ellenőrzést tartanak és érvényesítik a lehetséges jogkövetkezményeket nemcsak szándékos mulasztások, hanem adminisztrációs tévedések miatt is.
Oktatásainkon a téma kiváló szakemberei magyarázzák el a kötelezettségeket és adnak választ a hallgatóság kérdéseire. Előadóink (dr. Kiskovács Miklós, Kelemen István) pályafutásukat az államigazgatásban kezdték, jelenleg különféle vállalkozásoknak nyújtanak tanácsadói szolgáltatást a környezetvédelmi termékdíjakkal kapcsolatban és így számos hatósági eljárás során is tapasztalatokat szereztek a VPOP elvárásairól.
Időpont: 2009. április 27. és 2009 május 4.
Helyszín: SGS irodaház, 1124 Budapest, Sirály u. 4.
Az oktatások részvételi díja 18 000 Ft+ÁFA/fő, időtartamuk 4 óra, reggel 8.30 –kor kezdődnek.
Jelentkezni Oláh Orsolyánál lehet a (30) 628-1301-es telefonszámon, vagy az  e-mail címen.
Az SGS a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete. Az 1878-ban alapított, genfi székhelyű vállalatcsoport szinte a világ összes országában jelen van képviseleteivel, szolgáltatásaival.