Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Szeretnénk kedves partnereink és az érdeklődők figyelmét felhívni a környezetvédelmi termékdíjakkal kapcsolatos szolgáltatásainkra.
Az auditok célja:
egyrészt, hogy ügyfeleink külső szakértőktől kapjanak visszajelzést arról, hogy maradéktalanul megfelelnek-e a jogszabályi kötelezettségeknek és így nem kell bírságfizetéstől tartaniuk,
másrészt, hogy olyan befizetéseket tárjunk fel, amelyek elkerülhetők, vagy kiválthatók lennének kisebb összeg befizetésével. Az auditok során szakembereink helyszíni vizsgálatot végeznek, amelynek keretében:
azonosítják ügyfeleink tevékenységeihez és termékeihez kapcsolódó kötelezettségeit,
értékelik, hogy ügyfelünk megfelel-e ezeknek a kötelezettségeknek,
megvizsgálják, hogy milyen belső rendszert alakított ki az előírások változásaink a nyomon követésére és hibátlan teljesítésére. Ezután munkatársaink összefoglaló beszámolót írnak a helyszíni audit eredményéről, amelyet eljuttatnak ügyfelünkhöz. Miután ügyfelünk a beszámolót áttanulmányozta, lehetőség van újabb helyszíni egyeztetésre az eredményekről. Ezután szakembereink – a kötelezettségek és a szervezet ismeretében - javaslatot tesznek olyan belső szabályozás kialakítására, amelynek betartásával ügyfelünk teljesen megfelel a jogszabályi előírásoknak, ugyanakkor nem fizet az előírtnál magasabb környezetvédelmi díjakat.
Lehetőség van arra is, hogy 3 éves megállapodást kössünk, amelynek keretében a fenti szolgáltatást is elvégzik munkatársaink, majd évente újabb felülvizsgálatokat végeznek annak vizsgálatára, hogy hogyan működik az első alkalommal kialakított rendszer. Ezen felül vállaljuk azt is, hogy a megállapodás időtartama alatt szakembereink folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére állnak tanácsokkal, a hatóságokkal kialakuló esetleges vitákban érvekkel, illetve tájékoztatást adnak a jogszabályi változásokról.
A szolgáltatással kapcsolatban további tájékoztatást a következő elérhetőségek valamelyikén kaphatnak:
t (30) 369 1622
Email Üdvözlettel,
Bárczi István
Környezetvédelmi üzletágvezető
Az SGS a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete. Az 1878-ban alapított, genfi székhelyű vállalatcsoport szinte a világ összes országában jelen van képviseleteivel, szolgáltatásaival.