Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

2007. május 29. és június 1. között kerül megrendezésre a 11. EAEC (European Automobile Engineers Cooperation) Kongresszus.
Az SGS az EAEC 2007 platina szponzora, nemzetközi szinten képviseltetik magukat az Autóipari, CTS (Fogyasztási termékek ellenőrzése) és SSC (Rendszer- és szolgáltatástanúsítási) üzletágak.
Az EAEC 2007 témája ”Autóipar a jövőért”. A téma azokon a kihívásokon alapszik, amelyekkel az autóipar szemben áll napjainkban. A Konferencia számos technikai előnyt fog bemutatni annak elősegítésére, hogy az iparág hogyan birkózhat meg ezekkel a kihívásokkal.  
A Kongresszus főbb témakörei: innovatív tesztelési és fejlesztési módszerek, virtuális tervezés és tesztelés, új autóiparhoz kapcsolódó normák és szabályozások.
Az EAEC (European Automobile Engineers Cooperation) az európai autósmérnök egyesületek szövetsége, amely 1986-ban alakult meg a FISITA-n belül. 24 nemzeti egyesületet foglal magába, 49 000 autóipari mérnökkel. A FISITA az autós mérnök egyesületek kizárólagos, világméretű szövetsége.
Az EAEC együttműködést biztosít a kormány képviselői, az autóipari mérnökök, döntéshozók és tudósok között, hogy javíthassák az európai versenyképességet a szállítás, energia és a környezetvédelem területén.
További információért látogasson el a következő honlapra:
www.diamond-congress.hu/eaec2007/ Az SGS a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete. Az 1878-ban alapított, genfi székhelyű vállalatcsoport szinte a világ összes országában jelen van képviseleteivel, szolgáltatásaival.