Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

„Nagyon keményen dolgoztunk a Philips-szel az utóbbi hónapokban, és kapcsolatunk nyitottságának köszönhetően, valamint mindkét félnek az optimális eredmények elérésére irányuló törekvése révén sikert értünk el”, nyilatkozta Malcolm Reid, az SGS szolgáltatás- és rendszertanúsítási elnökhelyettese.
A „Fejlesztési partnerek” stratégiai beszállítói kapcsolatkezelési programjának célja szorosabb, erősebb kapcsolat kialakítása a legfontosabb beszállítókkal a folyamatos üzleti növekedés elősegítése érdekében. Ez az egyik eleme a 2004-ben elkezdett átalakítási programnak, amely a Philips vásárlóerejére támaszkodva fejti ki hatását a beszerzés stratégiai beszállítás-irányítássá alakításával. A díj különböző iparágakat képviselő elnyerői nagy szerepet játszanak a fejlődésben a kulcsfontosságú földrajzi régiókban, például Ázsiában, illetve a kulcsfontosságú üzleti területeken, mint amilyen az egészségvédelem és a világítástechnika.
„A stratégiai beszállítókkal való szoros partnerkapcsolat elsőrendű fontosságú a legjobb színvonalú beszállítás-irányítássá történő átalakításban, illetve az innováció és fejlesztés bátorításában”, közölte Barbara Kux, a Royal Philips Electronics beszerzési vezetője és a vezetői testület tagja.
A díjat Kínában, Sanghajban adták át, a Philips beszállítás-irányítási vezetőségi találkozóján. Az értekezlet témája és színhelye Kína, a Philips egyik legjelentősebben bővülő piaca volt. Az SGS egyike volt az öt díjazott beszállítónak.
Az SGS csoport globális vezető és újító az ellenőrzési, igazolási, vizsgálati és tanúsítási szolgáltatások terén. Az 1878-ban alapított SGS-t a minőség és tisztesség irányadójának tekintik az egész világon. Az SGS több mint 48 000 alkalmazottal közel 1 000 irodából és laboratóriumból álló hálózatot működtet világszerte. Az SGS piacvezetője az irányítási rendszerek különböző szabványok (pl. ISO 9001, ISO 14001) szerinti tanúsításának, a különféle élelmiszer-biztonsági rendszereknek, a társadalmi felelősségvállalási tanúsításnak (SA 8000), az IECQ HSPM 080000-nak, valamint az ügyfélspecifikus auditmegoldásoknak.