Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A MEES egy 2000-ben kezdődött folyamatos fejlesztési folyamat eredménye, mely az alapellátástól a fekvőbeteg ellátásig foglalja magába a különböző ellátási szinteken történő betegellátásra vonatkozó standardokat, standardmagyarázatokat és felülvizsgálati kritériumokat. SGS Hungária Kft. egészségügyi munkacsoportjának szakértő auditorai is  tevékenyen részt vettek a MEES kézikönyv 1.0 változatának kidolgozásában az Egészségügyi Minisztérium felkérésére.
Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok kézikönyv 1.0 változatának megjelenésével a  Háziorvosi Ellátási Standardok (HES) kézikönyv 1.0, a Járó beteg Ellátási Standardok (JES) kézikönyv 1.0,  Kórházi Ellátási Standardok (KES) kézikönyv 2.0 , és a Védőnői Ellátási Standardok (VES) kézikönyv 1.0 változata, érvényét veszíti.  (Forrás: MEES kézikönyv 1.0. bevezetője, 707. oldal).
A korábban érvényben lévő különböző ellátási standardok (pl. KES, JES) szerint megszerzett tanúsítás a tanúsítványon megjelölt időpontig érvényesek. A Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok kézikönyv 1.0 változatára való átállás folyamatos.
Az SGS Hungária Kft. felkészült a  Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok alapján történő külső minőség értékelésére!
A MEES kézikönyv 1.0 változatának alkalmazására történő zökkenőmentes átállás valamint a Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok ismertetése és közös értelmezése érdekében egy konzultációs szakmai napot szervezünk.
Az egészségügyben jelenleg zajló reformfolyamatok és a standardizációnak az irányításban betöltött kulcsszerepe és aktualitása miatt a szakmai napon egyaránt számítunk mind az egészségügyi intézmények felsővezetői, mind a minőségirányítási vezetői megjelenésére.
A konzultációs nap időpontja:  2007. április 5. csütörtök, 10.00- kb.15.00 óra
A konzultációs nap helyszíne: SGS Hungária Kft. székháza, 1124 Budapest, Sirály u. 4.
A konzultációs napon való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációt igényel. A regisztrációhoz kérjük,  töltse ki és küldje el hozzánk az itt letölthető jelentkezési lapot.A jelentkezési lapot kérjük küldjék faxon a következő számra: +36 1 309 3333.