Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Amikor felméri projektjének értékét vagy összeállítja kockázatkezelési stratégiáját, gondoskodnia kell arról, hogy tevékenységének mindegyik szakasza megfeleljen a jogszabályi előírásoknak.

Ennek megvalósítása igazi kihívás, azonban SGS szakértőink műszaki jelentésekkel, tanácsadással és támogatással segítik Önt ebben, többek között a vízkezelés és menedzselés mindegyik szakaszában is. A törvényes megfelelőség megkönnyíti a az eredmények gyorsabb elérését, lehetővé teszi a minőségbiztosítást és bizonyítja a termelés vagy a szolgáltatások tartalmasságát.

A szabályok és szabványok minden országban különböznek, ezért SGS szakembereink világszerte támogatják Önt a megfelelősség elérésében. Tanácsaink és felméréseink objektívek, professzionálisak és számos iparágban és szektorban közismert módon a biztonság garanciáját nyújtják. Laboratóriumainkat nagyra becsülik a gyors vizsgálati átfutási idők miatt, amelyek a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak, a világon mindenütt. Tudjon meg többet arról, hogy SGS szakembereink miként támogatják Önt a jogszabályi előírásoknak a betartásában.