Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az adott projekt környezeti és szociális kihatásainak felmérése a globális gazdaság egyik fontos eleme, amelyre hatással van a klímaváltozás, a fenntarthatóság és a pénzügyi kockázatok.

Az SGS-nél tudjuk, hogy a projekt szociális és környezeti kihatásainak felmérése és nyilvántartása tudással és globális szintű szaktudással valósítható meg.  

Környezetvédelmi és szociális átvilágítást biztosító csapataink segíthetik Önt azokból a bonyolult környezeti és szociális problémákból származó kockázatok megértésében, melyek projektje keretén belül jelentkeznek, és így felmérheti az adott projekt pénzügyi fenntarthatóságát. Mi figyelembe vesszük az Egyenlítői Alapelvek struktúráját és az azokban foglalt követelményeket és ezek fényében elemezzük és értékeljük a problémákat, többek között a lehetséges talajszennyeződést, a munkavédelmi szabályokat, a klímaváltozást, a fenntarthatóságot és a szén-dioxid lábnyomot. Szaktudásunk számos ipari területet foglal magában, többek között a következőket: erdőgazdaság, bányászat, energia, gáz, kőolaj és biodiverzitás, stb., hogy a lehető leghatékonyabban biztosítsa befektetését és mérsékelje a kockázatokat.

Tudjon meg többet környezeti és szociális átvilágítást biztosító szolgáltatásainkról.