Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Takarékoskodjon a vízhasználattal a jövő érdekében!

Az SGS talajvíz-felmérései segítenek olyan vízgazdálkodási tervet kialakítani, amely számol a szennyeződési kockázatokkal és az Ön jövőbeli szükségleteivel.

A jó minőségű talajvíz értékes erőforrás, amelyet súlyosan károsíthatnak az ipari vagy mezőgazdasági tevékenységek. A vizet óvni kell, hogy biztosíthassuk a jövőben is elérhető minőségi vízkészletet. Építési és föld alatti projektjei sikeréért a talajvíz szintjét építési vagy mérnöki munkálatok során kezelni kell.

Hidrogeológiai tanulmányokért felelős csapatunk különböző szolgáltatásokkal segíti Önt a talajvízzel kapcsolatos lehetséges problémák feltárásában és a vállalkozásához illő megoldás kidolgozásában. Bármilyen típusú víztartó rétegről legyen is szó, nekünk megvan a felszerelésünk - a szivattyúzástól a mintavételezésen át a víztömeg számítógépes modellezéséig - a részletes értékelés készítéséhez. Szakértő hidrogeológusaink egy sor iparágban tudnak megoldásokat ajánlani, beleértve a közvízellátást.

Ezen felül olyan adminisztrációs ügyekben is állunk rendelkezésére, mint például felmérések készítése és engedélyeztetés. Gondoskodunk a műszaki követelményekhez és a helyszíni mérések jelentéséhez szükséges dokumentációkról is. Jelentéseink alátámasztják az iparágában előírt minden jogszabálynak való megfelelést.

Szolgáltatásaink többek között:

  • Felszín alatti vízgyűjtőkről készülő tanulmányok
  • Felszínivíz-tanulmányok
  • Hidrogeokémia

Ellenőrzési csomagjaink teljes kínálata tartalmazza az ásványkincs-feltárások során talált édes- és talajvizek mintáinak vízkémiai vizsgálatát is. A globális környezetvédelmi hálózatunk részeiként működő laboratóriumaink vizek, kőzetek, talaj és más természetes anyagok vegyi elemzéseinek széles skáláját kínálják. Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy páratlan geokémiai elemzéseket készítsünk, amelyekkel pontosan megértheti telephelye talajvizének vegyi összetételét.

Hívja szakértői csapatunkat még ma, és biztosítsa talajvíz- és hidrogeológiai projektjének sikerét!