Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az áru a vállalat beszállítói láncán belüli biztonságának garantálására, vezesse be a TAPA Rakománybiztonsági előírásait!

A nagy értékű árukat, mint például gyógyszereket, ruházatot, dohánycikkeket, kiskereskedelmi árukat és fejlett technikával gyártott berendezéseket raktárakban és elosztó központokban raktározó vállalatok ezt a szabványt a raktáraik és a szállítmányozóik védelme érdekében vezetik be.

Az SGS a Rakománybiztonsági előírások szerinti tanúsított érkelések a világ bármely pontján való elvégzéséhez rendelkezik a Szállítmányozott Vagyontárgyak Védszövetségének, a TAPA-nak az engedélyével. TAPA tanúsítási értékelésünk vállalata számos egységét auditálja, így a hozzáférések és az alkalmazottak ellenőrzését, a biztonsági környezet határát, a hálózatba való betörést gátló biztonsági eszközöket, felügyeleti rendszereket, a nagy értékű áruk raktározási helyét és az áruszállítás esetleges késedelmét. Az auditálási folyamat során felderítjük raktárai, elosztó központjai és konszolidációs létesítményei hiányosságait, továbbá segítünk meghatározni a gépjárművezetők számára a minimális biztonsági intézkedéseket.

A vállalati beszállítói lánca irányításának legfontosabb láncszemeként, a TAPA logisztikai tanúsítványa tanúsítja a biztonság fokozása és javítása, valamint az ügyfelei igényeinek való megfelelés melletti elkötelezettségét.

A világ vezető ellenőrző és tanúsító testületeként minden globális és helyi biztonsági előírás szerint végzünk auditálás, így:

  • ISO 28000 (szintén tanúsítható)
  • TAPA TSR és 
  • C-TPAT

Amennyiben Rakománybiztonsági előírásokra vonatkozó TAPA tanúsítás megszerzéséhez együttműködik az SGS-szel, teljesítménye javul, a képzett szakemberek száma nő, kapcsolata ügyfeleivel fenntarthatóbbá válik, vállalata profitban mérhető versenyelőnyhöz jut. Piacvezetők vagyunk a szállítási és a beszállítói lánc biztonsága területén.

Fokozza a biztonságot beszállítói láncán belül az SGS TAPA a Rakománybiztonsági előírásoknak megfelelő tanúsítási auditjával !