Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS tudatában van annak, hogy a logisztika sokkal több, mint az áruk továbbítása egyik helyről a másikra, ezért kínáljuk szolgáltatások teljes skáláját - beleértve az auditokat és a tanúsításokat is -, amelyek lefedik az Ön üzleti tevékenységének minden aspektusát.

Hogy biztosítsuk Önnek a szükséges nyugalmat, általában logisztikai helyzetének auditjával kezdünk. Ezután ajánlásokat teszünk arra vonatkozóan, hogy hogyan javíthatja üzleti tevékenységét tanúsításokkal és a szabványoknak való megfeleléssel. Ezek között szerepelnek a következők: IFS (International Featured Standard) Bróker Tanúsítás és IFS Logisztikai Tanúsítás, BRC BRC Raktározás és elosztás Tanúsítás (British Retail Consortium), TAPA (Technology Asset Protection Association) és ISO 28000 – Ellátási lánc biztonságtechnikai irányítási rendszerek.

Szolgátatásaink nem csak segítenek Önnek üzleti tevékenysége egyenletesebb irányításában, hanem lehetővé teszik azt is, hogy bizonyítsa elkötelezettségét az iránt, hogy árui időben, a megállapodás szerinti költségeknek megfelelően, biztonságban és sértetlenül érkezzenek meg. E szolgáltatáscsomag teljessé tétele érdekében képzést kínálunk az Ön személyzete és vezetősége számára.

Mint a vizsgálatok, ellenőrzések, felülvizsgálatok és tanúsítás terén világvezető vállalat, páratlan pontosságot, kiemelkedően tapasztalt szakembereket, és a legmodernebb vizsgálati eljárásokat kínáljuk szerte a világon.

Forduljon hozzánk még ma, hogy részletesebben bemutathassuk logisztikai tanúsító szolgáltatásaink teljes palettáját.