Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Mutassa meg az információbiztonság iránti elkötelezettségét, dolgozzon az SGS-szel! Átfogó szolgáltatási palettánk – melyen megtalálható az iparági ISO 27001 szabvány alapján végzett audit, tanúsítás és képzés – jól kiegészíti az Ön információ menedzsment rendszereit.

Az Ön sikerében saját üzleti információinak döntő szerepe van – de vajon biztonságban tudhatja-e őket? Milyen erősek az Ön információbiztonsági irányítási rendszerei (ISMS)? Milyen következményekkel járhat, ha bizalmas adatai illetéktelen kezekbe kerülnek?

Segítségünkkel megtalálja a választ ezekre a kérdésekre, és nagyobb rálátást kap arra, hogyan irányítható jobban a szervezetén belüli információs- és ellátási lánc és logisztika. Ezzel az ismerettel – és az opcionális ISMS tanúsítással – nyugodt lehet, mert az egész üzleti hálózatában a megfelelő információkat csak a megfelelő emberek láthatják.

A tesztelés, ellenőrzés, vizsgálatok és tanúsítás terén a világ vezető vállalataként, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk szerte a világon.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletesebben bemutathassuk az információbiztonsági irányítási szolgáltatásaink teljes palettáját!