Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Nem tarthatja szemmel vállalkozását a nap 24 órájában. Ezért bízza magát az SGS biztonságirányítási szolgáltatásaira!

Specialistáink egész világra kiterjedő hálózatán keresztül hozzáférhet mélyreható szakmai ismereteinkhez, segítségükkel meggyőződhet az alkalmazott megoldások és rendszerek megfelelőségéről. Biztosítjuk, hogy működésének biztonsági irányítása megfelelő legyen és összhangban álljon a folyamatos fejlesztés legmodernebb gyakorlatával. Szakértőink segítségével stabil rendszereket honosíthat meg az export–import, a határbiztonság és az ellátási lánc irányítása területén, így Ön a vállalat stratégiájára összpontosíthat, megvédheti márkáját és fenntarthatja ügyfélelégedettségét.

A Transported Asset Protection Association (TAPA – Szállítmányozott Vagyontárgyak Védszövetsége), a Customs-Trade Partnership Against Terrorism (C-TPAT – Vámügyi–kereskedelmi partnerség a terrorizmus ellen) és az ISO 28000 „Ellátási láncok biztonságirányítása” szabványhoz hasonló előírások alapján működünk együtt vállalatával. Biztonságirányítási szolgáltatásainkat igénybe veheti különálló megoldásként, vagy kérésére egyedi helyzete alapján személyre szabjuk, hogy kiegészítsék belső vállalati folyamatait és eljárásait.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletesebben bemutathassuk a biztonságirányítási szolgáltatásaink teljes palettáját!