Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Üzleti folyamatait jobbá, gördülékenyebbé, gyorsabbá és nyereségesebbé tesszük, így innovatív megoldásokat adunk a kezébe vállalkozása fejlesztéséhez.

Logisztikai szolgáltatások: az SGS lendületbe hozza termékeit.

Bármiről is van szó, bárhová és bármilyen módon is kell eljutnia, az SGS segítségével késedelmek és pluszköltségek nélkül működtetheti logisztikáját. Átfogó szolgáltatáscsomagunkat a szállítmányozási folyamatok megkönnyítését szem előtt tartva hoztuk létre, legyen szó akár tengeri, vasúti vagy közúti szállításról vagy akár bonyolult export–import ügyletekről.

Például árucikkek szállítása esetén a rakománynak abban az állapotban kell megérkeznie, amelyben útnak indította. Ha valami nem a várakozásoknak megfelelően történt, akkor vajon mi volt az? Lopás? Eseti kár? Szolgáltatásainkkal az efféle problémák azonosíthatóak és megelőzhetőek.

Szállítmányozási szolgáltatásaink között szerepelnek a tengeri szállítási szolgáltatások, többek között a szállítóhajókkal és rakománnyal kapcsolatos szolgáltatások, az üzemi és termináli szolgáltatások, az importfelügyeleti szolgáltatások és a nemzetközi vámáruadat-forgalom Ha termékeit vasúton vagy közúton szállíttatja, akkor olyan hatékony szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére, mint például a terminálszemélyzet biztosítása és a járműmérés irányítása.

A konténerszállítmányozás önmagában is nagy kihívásokkal jár, és ezért kialakítottuk a kifejezetten ennek a szállítási módnak megfelelő szolgáltatásainkat. Ide sorolható például az ISO-tartályok és tárolódobok felülvizsgálata, a tisztaságellenőrzés, az előzetes rakományinformációs szolgáltatás és az importfelügyeleti szolgáltatások.

Széles körű auditálási, tanúsítási és képzési szolgáltatásokkal is rendelkezésre állunk a logisztika területén, melyek segítségével üzletmenete hatékonyabb lehet.

Továbbá csomagolás- és szállítmánykezelés-ellenőrzést, kockázatkezelési, vészelhárítási és incidenskezelési, minőségügyi, egészségvédelmi, biztonsági és környezeti szolgáltatásokat is kínálunk.

A világ vezető világ vezető minõségellenõrzõ, vizsgáló és tanúsító vállalataként páratlan szakértelmet, tapasztalatot és globális erőforrásokat kínálunk. Ha vállalata szállítmányozó vagy fuvarozó vállalkozás, vagy rendszeresen igénybe vesz logisztikai szolgáltatásokat, lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy bemutathassuk, hogyan lehetünk hasznára logisztikai szolgáltatásaink széles palettájával!