Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az orvostechnikai eszközökkel kapcsolatos sterilizálási szolgáltatásokat alvállalkozóknak továbbadó vállalkozások számára kiemelkedően fontos a helyes sterilizálási módszerek használata.

Az SGS sterilizálási képzési programjai az egész világon rendelkezésre állnak, hogy segítségükkel ügyfeleink megfelelhessenek a nemzetközi és helyi előírások, többek között az ISO 11137 szabványhoz hasonló rendszerek követelményeinek.

A sterilizálási szolgáltatásokat nyújtó alvállalkozók kezelésében támogatást kereső cégeknek gyakran szüksége van a sterilizálási szabványokhoz kapcsolódó képzésre. A képzés útmutatása alapján a megfelelő dokumentációval és ellenőrzéssel biztosíthatják orvostechnikai eszközeik sterilitását.

Képzési programjainkat a szakma szakértői dolgozzák ki és bonyolítják le, akik nagy tapasztalattal bírnak a legmodernebb sterilizálási módszerek és a különféle földrajzi területek vonatkozó törvényi szabályozása terén.

A képzési szolgáltatások rugalmasan személyre szabhatók vállalata, ügyfelei és a megcélzott piacok földrajzi területe szerint illetékes hatóságok igényei szerint. Programjainkat saját telephelyén vagy külső helyszínen, angol nyelven vagy saját helyi nyelvén is meg tudjuk valósítani.

Szakértőink vállalata rendelkezésére állnak lehetséges képzési programjaink tartalmának egyeztetésére. Szükség esetén gap elemzésre épülő auditot végzünk a legjelentősebb képzési szükségletek feltérképezésére.

Az SGS az első osztályú képzési programok nemzetközi hírű szállítója. Több mint egy évszázada állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy termékeik piaci bevezetésekor segítségünkkel kihozhassák erőforrásaikból a maximumot, és a sterilizálási hibákat elkerülve teret adhassanak az üzleti fejlődésnek.

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.