Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A termékek és szolgáltatások beszállítói kulcsfontossággal bírnak a legtöbb orvostechnikai eszközgyártó számára, akár alapvető alrendszereket, tervezési szolgáltatásokat vagy a teljes eszköz gyártását szállítják.

A képzés a beszállítók szabályozására jelenleg rendelkezésre álló, a „Minőségirányítási rendszerek. Orvostechnikai eszközök. Útmutató a beszállítóktól beszerzett termékek és szolgáltatások szabályozásához.” c. GHTF dokumentumban meghatározott bevált gyakorlatra épül.

A képzés a hagyományos szállítók szabályozásán túl részletesen tárgyalja a sajátmárkás és sajátcímkés esetek speciális vonatkozásait is. A résztvevők a jobb és költséghatékonyabb szállítószabályozás és a kiszervezéshez kapcsolódó jobb kockázatkezelés révén profitálhatnak a képzésből.

A képzésben esettanulmányokra és csoportmunkára is sor kerül, amit kihelyezett tanfolyam esetén az ügyfelek eszközei és a velük kapcsolatos szituációk köré építünk fel.

Az SGS beszállító-szabályozási és sajátmárkás címkézési képzésével kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen velünk kapcsolatba még ma!