Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ez a képzés a gyógyszeripari raktározási és nagykereskedelmi folyamatokhoz ad minőségügyi rendszert a résztvevők kezébe.

A GDP azt bizonyítja, hogy egy vállalat ügyfeleinek és a gyógyszeriparnak nyújtott szolgáltatásai minden vonatkozásában elkötelezett a minőség iránt.

A GDP képzés segítségével megismerkedhet a gyógyszeripari helyes nagykereskedelmi gyakorlattal (GDP) és a gyógyszeripari termékek biztonságának garantálásában betöltött szerepével a fuvarozási és raktározási fázisban. A GDP-követelmények betartásával bizonyíthatják a vállalatok, hogy a gyógyszergyártóktól elvárható jó minőségű termékeket tudják szállítani, és így az egészségügyi ellátási láncok jelentős partnerei.

A gyógyszeripari termékek gyártására nagy hatással vannak a jogszabályi és szabályozói GDP-irányelvek. A képzés során a résztvevők kollegákkal és iparági szakértőkkel oszthatják meg és beszélhetik meg a GDP-vel kapcsolatos gyógyszergyártókat érintő tapasztalataikat.

A képzés az emberi fogyasztásra szánt gyógyszeripari termékek ellátási láncait tárgyalja az alapanyaggyártóktól a késztermékgyártókig, és különös figyelmet szentel a raktározási és nagykereskedelmi folyamatoknak.

A képzési témakörök tartalmából:

  • Hőmérséklet-térképezés és logisztikai megoldások
  • Hűtőlánc-irányítás
  • Átcsomagolás, átcímkézés és klinikai vizsgálati anyagok kezelése
  • minőségirányítási rendszer, kockázatértékelés, gyakori problémák

A képzés elvégzésével a résztvevők:

  • megismerik, hogyan illeszkedik saját teljesítményük egy szervezet minőségügyi keretrendszerébe
  • megismerik, hogyan működnek együtt a különféle egységek a gyógyszeripari termékek minőségének, biztonságának és hatásosságának funkciókon átívelő felelősségként történő megjelenítésében
  • megismerik a helyes gyártási gyakorlattal (GMP) és helyes nagykereskedelmi gyakorlattal (GDP) kapcsolatos szabályok betartásának okait, és pozitív hozzáállást alakítanak ki, különösen a GDP viszonylatában

A képzés előadásból és műhelymunka formájában elvégzett gyakorlati részből áll.

A helyes nagykereskedelmi gyakorlat képzéssel kapcsolatos bővebb felvilágosításért lépjen kapcsolatba velünk!