Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Új piacra lépéskor – vagy amikor a hatóságok módosítják az előírásokat illetve új szabályozásokat vezetnek be – elengedhetetlen, hogy a vezetés, az alkalmazottak és a tanácsadók ismerete naprakész legyen.

Az SGS orvostechnikai eszközök szabályozásáról tartott képzése segítségével mindig nyomon követheti a legújabb jogszabályokat, és így biztosíthatja vállalata versenyképességét.

Szervezetét segítendő az orvostechnikai eszközök szabályozásáról tartott képzést auditorok, minőségügyi szakemberek, megfelelőségi mérnökök és az általános szakember szintjén kínáljuk. Egy-egy új piac vagy jogszabály üzleti vonatkozásainak teljes megismeréséhez a menedzsmentnek sokszor képzésre van szüksége. Az ügyfeleknek és a tanácsadóknak is segítségére lehet a minőségügyi dokumentáció létrehozásában és szerkesztésében, a műszaki dokumentáció összeállításában. A minőségbiztosítási és szabályozói területek új munkatársai számára hasznos bevezetés lehet.

Az ezen a területen kínált tanfolyamaink általában a következő modulokból állnak (időtartam megadásával):

  • A 93/42/EGK követelményei, az orvostechnikai eszközök CE jelölése (1 nap);
  • A 98/79/EK követelményei, az in vitro diagnosztikai orvostechnikai eszközök CE jelölése (1 nap);
  • A 93/42/EGK által előírt műszaki dokumentáció (1 nap);
  • A 98/79/EK által előírt műszaki dokumentáció (1 nap);
  • Orvostechnikai eszközökre vonatkozó kanadai előírások (1/2 nap);
  • Jogi követelmények (többek között) Ausztráliában, Kínában, Hongkongban, Japánban, Koreában, Tajvanon.

Az orvostechnikai eszközök szabályozásáról tartott képzésünket nyilvános tanfolyam vagy személyre szabott belső tanfolyam keretében tudjuk biztosítani. Tanfolyamainkat saját iparági szakértőink vezetik. Az orvostechnikai eszközök globális engedélyeztetésére vonatkozó szabályozásokról tartott képzésünket minden régióban az SGS helyi, orvostechnikai eszközökkel foglalkozó irodája nyújtja. A tanfolyamokat a legtöbb esetben az Ön saját nyelvén is le tudjuk bonyolítani.

Gyakorlatias képzésünket rendszeresen frissítjük, segítségével az Ön vállalata is meg tudja szerezni a hatósági engedélyeket és a tanúsítást. Mindemellett a képzés az Ön folyamat- és termékfejlesztésében is folyamatos fejlesztést biztosíthat.