Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Piacbővítés során az orvostechnikai eszközökre vonatkozó összetett globális előírások átlátása nagy kihívást jelent.

Számos különféle nemzeti szabályozás létezik, ezért ha vállalkozása több térségre és országra összpontosít, akkor körültekintő tervezésre van szüksége, hogy az elvárt szabványoknak meg tudjon felelni.

A cégvezetésnek sokszor képzésre van szüksége az orvostechnikai eszközöket érintő rendeletekkel kapcsolatban, hogy teljesen átláthassák egy-egy új piac vagy rendelet üzleti vonatkozásait. Az ügyfeleknek és a tanácsadóknak is segítségére lehet ez a minőségügyi dokumentáció létrehozásában és szerkesztésében, a műszaki dokumentáció összeállításában. A minőségbiztosítási és szabályozói területek új munkatársai számára hasznos bevezetés lehet.

Szervezetét a piacbővítésben segítendő az SGS az orvostechnikai eszközök szabályozásáról tartott képzést auditorok, minőségügyi szakemberek, megfelelőségi mérnökök és az általános szakember szintjén kínálja.

Szakembereink világszerte megtalálhatók, cégünk pedig sok iparágban minőségbiztosítási benchmark és vezető audit- és tanúsítási szolgáltató. Tudjon meg többet!