Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS immár évtizedek óta a világpiac vezető vállalata a gyógyszeripari tevékenység kihelyezésben, legkisebbtől a legnagyobb méretű cégekkel működik együtt, így többek között a világ első 20 gyógyszeripari vállalatával is.

A csúcsminőségű laboratóriumi vizsgálatok, a klinikai kutatás, a független auditok és a tanúsítási szolgáltatások elvégzésére a SGS a legideálisabb partner.

Szolgáltatásaink élvonalbeli technológiákra és magasan képzett illetve nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakra épülnek, akik folyamatosan lépést tartanak szakterületük legújabb fejlesztéseivel. Célunk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek képesek támogatni ügyfeleinket a molekulától kiindulva a kutatáson, a klinikai vizsgálatokon, a termékfejlesztésen, a minőségellenőrzési vizsgálatokon, a gyártáson és a ellátáson keresztül, egészen a piacra jutásig. Ezenkívül biztos alapokra támaszkodó gyógyszeripari audit szolgáltatásokat kínálunk azon ügyfeleink számára, aki arra kíváncsiak, hogyan javíthatnák folyamataikat, technológiáikat és metodikájukat. Ügyfél-orientált vállalatként szolgáltatásaink kellő mértékben rugalmasak ahhoz, hogy azokat teljes körű gyógyszerfejlesztési tevékenység kihelyezési csomag részeként vagy különálló szolgáltatásként vehessék igénybe.

Fontos kiemelni, hogy szolgáltatásaink megfelelnek a szabályozási követelményeknek––, a helyi és a nemzetközi előírásoknak is. Így biztos lehet benne, hogy terméke a lehető leggyorsabban jut el a piacra jutásig, és könnyedén veszi a szabályozási, minőségügyi, biztonsági és hatékonysági akadályokat.

Szakértőink rendelkezésére állnak, hogy megvitassák Önnek, mely szolgáltatások segíthetnek megőrizni vállalat versenyelőnyét. Függetlenül attól, hogy teljes körű gyógyszeripari szolgáltatást nyújtunk vagy csak a nagy hatékonyságot igénylő periódusokban nyújtunk támogatást, biztos lehet benne, hogy abban a minőségi és integritási színvonalban részesül, amelyet minden ügyfelünk számára biztosítunk.