Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A gázok fontos szerepet játszanak számos gyógyszeripari alapanyag és gyógyszer gyártása során, továbbá azok használatára a cGMP és a gyógyszerkönyvek szabályozásai vonatkoznak.

Ezért fokozott érdeklődés tapasztalható a segédanyagoknak tekinthető gázok, mint például a sűrített levegő, oxigén, nitrogén, széndioxid, alkalmazásának monitorozására, az SGS gázelemzési szolgáltatásainak célja a gyógyszeripari termelési szolgáltatások során, hogy az ügyfelek könnyebben megfelelhessenek a szabályozásoknak.

Az SGS világvezető cég a gyógyszervizsgálatok területén, s együttműködik a 20 legnagyobb gyógyszergyártóval. Olyan szaktudást halmoztunk fel a gázelemzés területén, mely révén messze a többi szolgáltató előtt járunk. Gázelemzési szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:

  • Levegő-, oxigén-, széndioxid-, és nitrogénelemzések
  • Tisztasági vizsgálat
  • Szemcseméret-vizsgálat
  • Mikrobiális- és harmatpont vizsgálatok
  • Tesztek olaj- és olajpermet, illetve szellőztetési- és fertőtlenítési műveletek maradvány anyagaira

A vizsgálatok a gyártásban való felhasználás előtt kiválasztott mintákon történnek, melyek eredményei egy Elemzési tanúsítványban rögzítésre kerülnek, bizonyítva, hogy az előírt szabványok betartása megtörtént.

Vizsgálatainkat az Ön egyéni igényeihez igazítjuk, vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, hogy többet megtudjon arról, miként tud az SGS segítségére lenni a gyógyszeripari gázelemzés területén.