Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Gyógyszeripari tisztítás validálás az SGS-től -- validálja kisméretű molekulájú gyógyszereit, peptidjeit, proteinjeit, tisztítószereit és azonosítsa a szennyező anyagokat!

A gyógyszeripari környezetben a működési hibák és gyógyszer termék szennyeződésének megakadályozására létfontosságú a használt felszerelések és eszközök rendszeres időközönként történő tisztítása, karbantartása és sterilizálása. Gyógyszer tisztítás validálási szolgáltatásunk magában foglalja az összes szén elemzést valamint az összes szerves szén (TOC) vizsgálatát is - gyors, pontos és költséghatékony vizsgálati protokoll szerint kismolekulájú gyógyszerekhez, peptidekhez, fehérjékhez és tisztítószerekhez.

Miért az SGS gyógyszeripari tisztítás validálását válassza?

Közreműködésünkkel Ön képes lesz:

  • Validálni kisméretű molekulájú gyógyszereit, peptidjeit, proteinjeit, tisztítószereit és azonosítsa a szennyező anyagokat!
  • Megóvni a drága gyártási sorozatokat a szennyeződés gyors kimutatásával
  • Azonosítani és meghatározni a szennyező anyagok mennyiségét kromatográfiás és tömegspektrometriás felszereléseink széles palettája segítségével
  • Feleljen meg a szabályozási követelményeknek, mint például az Egyesült Államok Code of Federal Regulations kódexének (CFR) - 21. cím CFR 211.67

Megbízható gyógyszeripari tisztítás validálás a vezető szolgáltatótól

A gyógyszeripari tisztítás validálás és a a tisztítás validálás részét képező TOC elemzés világvezető szolgáltatójaként azt a tapasztalatot, műszaki és szabályozási szakértelmet, valamint egyedülálló globális hálózatot kínáljunk Önnek, amelyre szüksége van.

A TOC minden releváns szabványos mintavételezési módszerrel együtt alkalmazható, így tamponnal, törlővel, öblítési és merítési technikákkal és szükség esetén helyes laboratóriumi gyakorlat (GLP) protokollok szerint is elvégezhetó. A TOC a Cleaning in Place-szel (CIP) és Cleaning Out of Place-szel (COP) együtt is alkalmazható.

Shimadzu teljes szervesszén analizátorunk a többek között a következő mérési opciókat kínálja:

  • Teljes szén (TC) 0~3000mg/l-es mérési tartománnyal
  • Szervetlen szén (IC) 0~2500mg/l-es mérési tartománnyal
  • Összes szerves szén (TOC) vizsgálata
  • Nem illó szerves széntartalom (NPOC)

A módszerek mindegyike rövid elemzési idővel rendelkezik, és jellemzően a 350~20,400µl tartományba eső mintavolument igényel.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletes tájékoztatást adhassunk gyógyszeripari tisztítás validálásunkról!