Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Környezetvédelmi monitorozás a gyógyszeripari gyártási folyamatok során, az SGS-től - igazolja az egyes folyamatok szennyeződésmentességét a tisztatér validálás, az eszközök vizsgálata, a mikrobiológiai monitorozás és gyógyszeripari folyamat monitoring segítségével.

Annak igazolása, hogy gyógyszergyártási folyamata minden tekintetben mentes a szennyeződésektől, létfontosságú, hogy megfeleljen a szabályozási követelményeknek és biztos legyen benne, terméke készen áll a piacra bocsátásra. Gyógyszergyártási környezeti monitoring szolgáltatásaink segítenek Önnek megerősíteni, hogy a tisztaterektől kezdve egészen a folyamatban felhasznált közegekig, mint a levegő és a gáz, minden egyes berendezése mentes a szennyeződésektől.

Személyre szabott higiénia monitorozási programokat kínálunk Önnek, hogy megfeleljünk speciális elvárásainak. Termelő létesítményekben tisztaterek létesítésekor jóváhagyási teszteket is végzünk, illetve az életképes és életképtelen részecskék okozta szennyezések rutin monitorozását végezzük ezen létesítményeiben.

Szolgáltatásaink többek között:

  • Tisztatér validálás
  • Gáz ellenőrzés és elemzés az előírt szabványoknak való megfelelés tanúsítására
  • Vízmonográfia vizsgálat U.S. Gyógyszerkönyvi Egyezmény (USP), az Európai Gyógyszerkönyv (EP) és a Japán Gyógyszerkönyv (JP) szerint végrehajtva
  • Környezetvédelmi mikrobiológiai vizsgálatok

A gyógyszeripari termelésben a környezeti monitoring világvezető szolgáltatójaként egyedülálló tapasztalatot, szakértelmet, és forrásokat kínálunk Önnek.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy bemutathassuk, környezetvédelmi monitoring szolgáltatásaink hogyan segíthetnek Önnek!