Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A terméktervezéstől kezdve a késztermékek szállításáig szolgáltatások körét nyújtjuk a gyártás során és a beszállítói láncban; az SGS elektromos és elektronikus szolgáltatásai a legmagasabb szintű szabványoknak megfelelő vizsgálati és tanúsítási szolgáltatásokat foglalnak magukban az Ön orvostechnikai eszközei számára.

Világklasszis szakértők biztosítják szolgáltatásainkat, amelyek segítenek már a termék életciklusa korai szakaszában szerkezeti kritériumkövetelményeket állítani fel, és azonosítani a különböző piacok szabályozásaihoz szükséges szabványokat, így a gyártás fő ösztönzője a minőség és biztonság lesz.

Emellett vizsgálatok és eljárások széles körű felméréséről gondoskodunk, hogy elősegítsük a szükséges tanúsítást és szemléltessük a termékei szabályozási normáknak való megfelelését a vásárlói előtt.

Elektromos és elektronikai szakértőink valamint helyileg akkreditált laboratóriumaink nemzetközi hálózata gondoskodnak a szolgáltatásokról, amelyek hírnevet szereztek az innováció és a magas színvonaló végrehajtás terén.

Vizsgálati és tanúsítási szolgáltatásaink elég rugalmasak, hogy különböző iparágak szükségeiről gondoskodhassanak a fogyasztási cikkektől kezdve az élettudományokig, és szakértőink az Ön egyéni igényeinek megfelelően szabják testre a programokat.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ügyfeleink támogatása terén, hogy orvostechnikai eszközeik versenyképesek egyen, így ha elektromos és elektronikai szolgáltatásokra van szüksége, nem találhat jobb partnerre az SGS-nél.