Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS a GLP/cGMP iránymutatásoknak megfelelő teljes fehérje és peptid analízis csomagot kínál ügyfelei számára, és tökéletes partner azon ügyfelek számára, akik gyógyszer és biológiai termékeik jellemzési szolgáltatásaikat ki szeretnék helyezni.

Laboratórium hálózatunk a legjobban képzett és legnagyobb szaktudással rendelkező szakembereket alkalmazza, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek a fehérjék, a peptidek, a biológiai és a biológiailag hasonló termékek elemzésében a világ különböző területein. Szakértő tevékenységüket élvonalbeli technikák és technológiák sora támogatja, beleértve a nagy teljesítményű tömegspektrométerek széles skáláját is.

Szolgáltatásaink az Ön igényeinek megfelelve rugalmasan alakíthatók ki, különálló vizsgálatok formájában vagy teljes szolgáltatás csomagként is igénybe vehetők, amely a következőket tartalmazhatja:

  • N-terminális és C-terminális szekvenálási szolgáltatások
  • De novo szekvenálás
  • Aminosav analízis, beleértve az extinkciós együttható meghatározását, a fehérjekoncentráció jellemzését és kiszámítását
  • Teljes antitest jellemzési szolgáltatások

Az Ön speciális igényeitől függetlenül minden szolgáltatásunk megfelel az ICH iránymutatásaiban foglalt követelményeknek.

Az SGS fehérje és peptid jellemzési szolgáltatásainak köszönhetően a világon már számos vállalat megbízható partnere. Az ellenőrzés, hitelesítés, vizsgálat és tanúsítás terén a világ vezető vállalataként az SGS-t a minőség és az integritás abszolút benchmarkjaként tartják számon.