Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS jól tudja, hogy a termékét tartalmazó csomagolás és tárolóedény állapota nagyon fontos a termék biztonsága és hatásossága szempontjából: a gyenge, szennyeződéseknek nem ellenálló edény ügyfeleinek egészségét és vállalata jó hírnevét teszi kockára.

Az SGS csomagolás- és edényvizsgálati szolgáltatásai olyan vizsgálatokat kínálnak, amelyek segítségével biztosítani tudja, hogy csomagolása a célnak megfelelő legyen, és csorbítsa terméke minőségét.

Csomagolás- és edényvizsgálataink a gyógyszeripar, a biogyógyszeripar, az orvostechnikai eszközök iparága és az ezekhez kapcsolódó iparágakat képviselő ügyfelek sokféle szükségletét elégíti ki. Minden ügyfélnek egyedi a helyzete, így rugalmas szolgáltatásunkat személyre tudjuk szabni, hogy akár teljes idejű támogatásként, akár a mozgalmas időszakokban rendelkezésre álló segítő kézként nyújtsuk Ön felé. Minden vizsgálat úgy zajlik, hogy megfeleljen a szabályozó testületek és az irányadó gyógyszerkönyvek rendelkezéseinek.

A vizsgálatokat jól képzett specialistáink végzik élvonalbeli laboratóriumokban. A vizsgálatok kiterjednek a tárolóedények alapanyagára, a végtermék edényre, a csomagolás és a tartalom kölcsönhatásaira, beleértve a kivonható és kioldódó összetevőket is.

Az SGS több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a csomagolás- és edényvizsgálat területén, amivel ügyfelei minőség-ellenőrzési és kockázatértékelési tevékenységeit tudja segíteni. Tanácsadóink mindig rendelkezésre állnak, hogy bemutassák, segítségünkkel miként érheti el, hogy a csomagolás ne jelentsen veszélyt termékei biztonságára és minőségére.