Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Virológiai vizsgálati szolgáltatások az SGS-től - igazolja a fertőző vírusszennyeződések hiányát gyógyszer termékeiben precíz sejtkultúra alapú esszéink segítségével.

Humán vagy állati eredetű sejtvonalakból származó biofarmakológiai termékek gyártójaként termékeit a termelés minden egyes pontján meg kell vizsgálnia a szennyező fertőző vírusok jelenlétének kizárására. Virológiai vizsgálati szolgáltatásaink validált in vitro járulékos vírus és retrovírus esszéket kínálnak Önnek a vonatkozó, USA-beli és az európai útmutatásoknak való megfeleléshez.

Miért az SGS virológiai vizsgálati szolgáltatásait válassza?

Virológiai vizsgálati szolgáltatásaink között megtalálhatók a járulékos vírus vizsgálatok, a retrovírus vizsgálatok valamint azin vitrosejtbázisú esszék Közreműködésünkkel Ön képes lesz:

  • Hatékony virológiai vizsgálatokhoz jutni sejtbank karakterizálása vagy sejtvonalakból származó termékek karakterizálása által - beleértve a humán és rágcsáló eredetű sejtvonalakat is. Tétel engedélyezéshez, klinikai vizsgálatokhoz és forgalomba hozatali engedélyezéshez szükséges vizsgálatokat is végzünk
  • Kimutatni az állati termékekből származó vírusokat (például marha vagy sertés eredetű termékekből)
  • Fertőző szennyező anyagok jelenlétére monitorozni a vírusvektorokat/vakcinákat

Élvonalbeli virológiai vizsgálatok egy világszínvonalú szolgáltatól

A virológiai vizsgálatok világvezető szolgáltatójaként azt a tapasztalatot, műszaki és szabályozási szakértelmet, valamint egyedülálló globális hálózatot kínáljunk Önnek, amelyre szüksége van. Ennek eredményeként képesek vagyunk komplex és személyre szabott esszéket megtervezni, az adott termékre vonatkozó speciális követelményeknek való megfelelés érdekében.

In vitro vizsgálatok

14 és 28 napos in vitro vizsgálatokat kínálunk Önnek sejtvonalak egyedi kombinációjával – úgymint az MRC-5, Vero, CHO-K1, HeLa, HEK293, egér, stb. – rágcsáló vagy humán sejtvonalakból származó termékek karakterizálására.

Az egyéb termékek tesztelésére felhasználható illetve az indikátorpanel gazda tartományának bővítésére szolgáló indikátor sejtvonalak is elérhetők. 

Retrovírus esszék

Fertőzöttségi esszék széles választékát kínáljuk, egyebek közt:

  • XC esszék a fertőző ekotróp egér leukemia vírus (MLV) kimutatására
  • S+L- esszék macska és nyérc sejtvonalak felhasználásával az amfotróp és xenotróp MLV kimutatására
  • Mus dunni sejtek immunfloureszcens végponttal vagy PG4 sejt végponttal, ekotróp, amfotróp, xenotróp és nyérc sejt focus forming vírusok

A nem-egér retrovírusokhoz megfelelő indikátor sejteken végzett fertőzőképességi vizsgálatokat kínálunk (a különböző retrovírusokra való fogékonyság alapján kiválasztva).

Validált retrovírus fertőzőképességi vizsgálatokat is kínálunk az egér ekotróp, amfotróp, xenotróp és nyérc sejt focus-forming vírusokat és az együtt-tenyésztési vizsgálatokat is a vírusok amplifikálására a humán sejtek tropizmusával.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy további tájékoztatást adhassunk virológiai vizsgálati szolgáltatásainkról!