Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A gazdasejt eredetű fehérjék a legjelentősebb fehérje szennyezések a rekombináns DNS-technológia útján készült biogyógyszeripari termékekben, ezért fehérje tisztítási lépések beiktatása szükséges ezen szennyezők végtermékbeli mennyiségének minimálisra csökkentése érdekében. Ezek a szennyezések gyakran immunogén hatást is hordoznak, valamint kockázatot jelentenek mind a gyógyszer hatékonyságára, mind a beteg biztonságára nézve. A gazdasejt DNS tartalma szintén szennyezésként jelentkezik, ezért a szabályozó szervek, mint az Egészségügyi Világszervezet, az EU és az FDA felső határértékeket állapítottak meg a szennyezőkre vonatkozóan, amelyek még rejtenek biztonsági kockázatot.

Az SGS gazdasejt szennyezések vizsgálata alapvetően fontos szolgáltatás terméke minőségének és biztonságának biztosítása érdekében. Ezeket a vizsgálatokat a világ számos pontján megtalálható kiválóan felszerelt laboratóriumainkban dolgozó szakembereink végzik, akik azáltal, hogy kimutatják, hogy termékében a gazdasejt eredetű szennyezések a megengedhető határon belülre esnek, terméke biztonságosságát is bizonyítják.

Az SGS megfelelő érzékenységű vizsgálati módszereket kínál a gazdasejt eredetű szennyezések detektálására, valamint vállalja specifikus gazdasejt eredetű fehérje esszék kidolgozását az Ön expressziós sejtvonalára. Vizsgálataink a következőkre terjednek ki:

  • Gazdasejt eredetű fehérje esszék- ELISA, ILA (immunoligand esszé), SDS-PAGE és immunblottolás
  • Gazdasejt eredetű DNS esszék- kvantitatív PCR és dot-blot hibridizáció
  • Ellenanyag termelés ún. null-sejtek ellen - immunizálás

Az SGS világvezető az inspekciót, igazolást, vizsgálatokat és tanúsítást végző vállalatok sorában, és vizsgálati szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy elsők maradjunk. A gazdasejt eredetű szennyezések vizsgálatainak kiszervezésével munkáit egy olyan, már sokszor vizsgázott és megbízható szerződéses kutatószervezetre bízza, amely az élettudományok területén tevékenykedő számos meghatározó céggel partneri kapcsolatban van.