Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Biológiai biztonsági vizsgálati szolgáltatások biológiai termékekhez az SGS-től - a szennyező anyagok hiányának igazolásával és a vonatkozó szabályozásoknak való megfeleléssel gondoskodjon biofarmakológiai termékei és vakcinái biztonságáról!

Az egészségügyi hatóságok, így az USA Food and Drug Administration (FDA) valamint az Európai Gyógyszerügynökség (EMA), a biofarmakológiai termékek számára szigorú biztonsági vizsgálatokat írnak elő. Segítünk Önnek igazolni, hogy sejtbankjai, vírusbankjai, állati eredetű nyersanyagai, ömlesztve begyűjtött mintái és klinikai gyógyszer egyes tételei mentesek a baktériumoktól, gombáktól, élesztőgombáktól, mikoplazmától, vírusoktól és egyéb potenciális szennyezőanyagoktól.

A világ vezető biofarmakológiai vizsgálati szolgáltatójaként biológiai gyógyszerek biztonsági vizsgálatának széles skáláját kínáljuk Önnek, beleértve a virológiát, a sejt- és molekutáris biológiát, valamint a mikrobiológiát és az elektronmikroszkópiát is. Eredményeként segíteni tudunk Önnek megteremteni a termékbiztonságot és megfelelni a szabályozási követelményeknek.

Sejtbank és vírus tenyészet karakterizálást végzünk a fontosabb gyűjteményeknek és jogszabályi útmutatásoknak megfelelően. Végtermék vizsgálatokat is végzünk, a DNS maradványok és egyéb folyamattal összefüggő szennyeződések kimutatására. Ezen kívül formulálási és stabilitási vizsgálatokat, szabályozási és biztonsági tanácsadást is végzünk, az esszéket személyre szabottan állítjuk össze.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy további tájékoztatást adhassunk biológiai gyógyszer biológiai biztonsági vizsgálati szolgáltatásainkról!